A fideszes képviselő szerint a cége és a tehetségmentő egyesülete között semmilyen kapcsolat nincs.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
444.hu:
A Farkas János Program egyébként nagyon rejtélyes: a programnak nincs oldala, sőt említeni is jellemzően csak maga Járóka említette, hogy ilyen létezne. Valóban létezik egy Farkas János Alapítvány és annak van is egy Farkas János Grund Programja, de ehhez Járókáéknak semmi közük, ezek Mezei István 1990-es évek óta futó projektjei, és széles körben ismertek, hiszen Mezei – miközben roma gyerekek fociját szervezte – hozta létre az 1990-es évek elején a Cigányválogatottat, ami sok helyen játszott a világban, például a vatikáni gárdisták csapata ellen, és erről sokszor számolt be a sajtó.

De a 444 tudomása szerint Járókának a Mezei-féle Farkas János programhoz semmi köze. A kormányzati dokumentumban, ahol Járókáék 10 milliós támogatását indokolják, az állítólagos Farkas János Program részeként említik az európai kisebbségek 2016-os focitornáján, az Europeadán való részvételt, de az is Mezei projektje volt, amihez Járóka egyesületének nem volt köze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.