A fideszes képviselő szerint bőven jut pénz az ágazatra.

A Fidesz szerint nincs romokban a magyar egészségügy – vesztegetési ügyben gyanúsított képviselőjük magyarázta el, miért

Boldog István (Fidesz) ma a parlamentben elmondta, hogy szerinte tíz év alatt csak a stílus változott, de a költségvetés tárgyalása során továbbra sem találnak közös pontokat az ellenzékkel.

Felvetette, hogy azért gonosz-e a költségvetés, mert támogatja a határon túli magyarokat, és a magyar családokat. Arra az ellenzéki kritikára, hogy az egészségügy romokban lenne, körzete konkrét egészségügyi fejlesztéseit sorolta, amire 600 milliót fordítottak.

Kitért a bölcsődék felújítására, újak építésére, amire 7,5 milliárdot költöttek, s beszámolt arról, hogy közel 800 millió forintból újítottak fel óvodákat. Közel 2 milliárd érkezett a térségbe iskolák felújítására, most is tartanak beruházások, ezek érintenek falusi és városi intézményeket egyaránt – sorolta.

Boldog Istvánt a Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki májusban. Az ügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást az ügyben, ugyanakkor a közleményükből akkor nem derült ki, hogy pontosan milyen vádpontok alapján indult az eljárás.

Forrás: MTI/444

Kép: MTI/Balogh Zoltán 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Valóban szuper társaság ez a Fidesz. Minden ügyéhez képes elővenni egy hihetetlenül becsületes és a végtelenségig szavahihető emberfélét. Nem is értem, hogy honnan képesek ennyi korrekt úriembert és az aktuális témához értő szakembert a szárnyaik alatt tudni. Meg is látszik a szakértelmük az ország állapotán.
namihami
Valóban szuper társaság ez a Fidesz. Minden ügyéhez képes elővenni egy hihetetlenül becsületes és a végtelenségig szavahihető emberfélét. Nem is értem, hogy honnan képesek ennyi korrekt úriembert és az aktuális témához értő szakembert a szárnyaik alatt tudni. Meg is látszik a szakértelmük az ország állapotán.
Nessy
Az ő VIP ellátásuk valóban nincs romokban! Ha valamelyikükben keresztbe áll egy flatus, mentőhelikoptert küldenek érte, és teljes team áll készenlétbe, hogy bedugjon egy szélcsövet.
justhpeter
@fideszes gyökér: Természetesen a fideSSben is többféle emberke van. Van aki az aljassága révén csak államtitkári vagy annál feljebb lévő beosztásra alkalmas. Aztán vannak akik a csökött szellemi képességeik alapján csak a " parlamenti bátor ember" szerepére képesek. A középkáderek pedig jellemük és nyelvük alapján a helytartói feladatok ellátására vehetők igénybe. A felvételi alapkövetelmény az elvtelen és korlátlan szervilizmus és a vezér vakhitű imádata, de a büntetett előélet hiánya sem feltétlen ok az elutasításra, mondván majd később megszerzi.
ómió
A "topon" pedig az efftársi kórházbezárások évadaiban lehetett a maga mínusz 550 milliárjával a költségvetésben és az eü-s fizuk lenyulásával!
kissé felnőttem
Ha te mondod? már szavahihetetlen vagy
amiről beszélsz nincs romokban? a romok alatt van eltemetve,
orvos ápoló és rengeteg eszköz nélkűl. Szerinted miért zugnak a 60-70 órás önkizsákmányolásról az orvosok.???
a képviselöitek meg elvergődnek, gyógyuljunk a stadionba? de akkor ti se máshol,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.