Mindenkit letaglózott a halálhíre.

"Kicsattant az egészségtől, eddig soha semmi baja nem volt" – sokkolta szeretteit a 37 éves koronavírusos férfi halálhíre

Kicsattant az egészségtől, eddig soha semmi baja nem volt – árulták el a Blikknek ismerősei arról a 37 éves férfiról, aki kedden koronavírusban hunyt el.

M. Zsolt Oroszlány egyik legnagyobb vállalatánál, az autóiparban érdekelt Wescast Autóipari Zrt.-nél dolgozott műszakvezetőként. Munkatársai életvidám, jólelkű, segítőkész embernek ismerték meg, akire mindig lehetett számítani.

– Zsolti igazi mókamester volt, imádott mindenből viccet csinálni. Persze, ha a munkáról volt szó, nem tűrte a hanyagságot, mindig a maximumot követelte meg a beosztottaktól és magától is. Mindannyiunkat letaglózott a halálhíre

– árulta el egyik kollégája.

Egy másik ismerőse elmondta a Blikknek: amikor Zsoltnak pár nappal ezelőtt hőemelkedése lett, úgy döntött, nem megy dolgozni, nehogy mást is megfertőzzön, ha netán elkapta a koronavírust. Otthon maradt, telefonon tartotta a kapcsolatot a mentőkkel. Megcsinálták nála a tesztet, de a férfi másnap meghalt.

– Kézdivásárhelyről, még a gyerekkorából ismerem Zsoltot, azóta is tartottuk a kapcsolatot. Aztán ő Magyarországra, Oroszlányba került, én pedig Németországba, de a távolság szerencsére nem szakított el minket egymástól. Soha semmi baja nem volt. Imádott sportolni, mozogni, túrázni – sírta el magát a férfi egyik barátja. – Az biztos, hogy más betegsége nem volt, csak ez a nyomorult koronavírus. Áprilisban ünnepelte a születésnapját, akkor beszéltem vele utoljára. Jókedvű és bizakodó volt, csak azt sajnálta, hogy pont a vírus miatt nem ünnepelhetett a barátaival tisztességesen. A családját borzalmasan sajnálom, a korábbi házasságából van egy 10 év körüli gyereke, szegénykém, mit élhet át...

A férfi családja összetört, nyilatkozni nem kívántak. Lapunk úgy tudja, hogy a férfi egy kolléganőjével élt együtt.

A cég tulajdonosának, a Bohong csoportnak a kínai Csengtu városában van a központja, négy technikus akkor is kint tartózkodott, amikor Vuhanban kitört a járvány. Őket akkor a Külügyminisztérium Magyarországra hozta. A vállalat április 15 és május 11-e között teljesen leállt, aztán újraindult a termelés.

– Két hete jártam ott, minden pandémiás előírást betartottak – mondta el a Blikknek a Vasas szakszervezet alelnöke, László Zoltán. – A fiatalember halála nagyon megrázott. Elkezdődtek a tesztelések, karantént azonban csak az első pozitív mintánál rendelnek el.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Őszinte részvétem a szeretteinek és kollégáinak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.