Óriási felelőtlenségnek nevezte a riogatást.

Győrfi Pál is megszólalt az MSZP mentős videójáról – keményen fogalmazott

Az MSZP múlt hét vasárnap tett közzé egy videót, amelyben Korózs Lajos képviselő beszélget Németh Athinával. Az állítólagos mentőtiszt borzalmas dolgokat mesél az ágyfelszabadításról, ám egyre inkább úgy tűnik, valótlanságokat állított magáról. Az Országos Mentőszolgálat hamar közölte, nincs közük a nőhöz, illetve sértőnek érzik saját magukra nézve a videót.

A Pestisracok.hu felkereste a mentőszolgálat szóvivőjét, Győrfi Pált, aki azt hangsúlyozta: az azóta már törölt videóban elhangzott vádak a mentősök becsületét is sértik.

Győrfi tételesen cáfolta a nő által emlegetett „konkrét eseteket”, azt például egyenesen elképzelhetetlennek nevezte, hogy egy beteget félig összevarrt hassal szállítsanak haza.

– Ilyen lehetetlen történetekkel riogatni az embereket óriási felelőtlenség

– fogalmazott a portálnak a szóvivő.

Forrás: PS/Blikk

Kép: Kormány

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A társadalomnak tudnia kell arról, hogy mi volt a kormány döntésének ára a kórházkiürítésk után, hiszen ha ezt is „megússzák”, akkor lényegében bármit megtehetnek. Itt nem ellopott milliárdokról van szó, vagy jogsértésről, hanem emberek akár százainak haláláról, amiért egyértelműen a magyar kormány felelős. A manyup pénzek ellopása ehhez képest gyermeteg cselekedet volt. Mint tudjuk amit nem mondanak be a hírekben nem ír meg az újság az nincs is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@ómió: A korházkiűrítéseknek semmi értelme nem volt. A kiskunhalasi konténerkórházra meg feleslegese b@sztak el milliárdokat, mert üresen áll! A kormánykedvenc kivitelező cég, Paár Attila tulajdonában álló WHB éves forgalma 2017-ben nettó 41,3 milliárd forint, 2018-ban pedig 50,1 milliárd forint volt. A miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz közeli építési vállalkozás bevételeinek egy jelentős részét állami beruházások teszik ki, így például a cég nyerte a szegedi és a soproni uszoda, az új Bozsik stadion, egy győri parkoló, vagy a Ligetben épülő mélygarázs kivitelezésére kiírt közbeszerzést is.
ómió
@Eladott Ország: Ha te működteted az efftársi jósdát, és az előre látta, miért nem szóltál előre, hogy itt nem járvány lesz, hanem bakfitty? Vagy csak átmentél a kivitelezők efftársi védőszentjébe? De akkor utólag miért játszod az okost?
kereső
Nem érdekel az Emmi.Nem érdekel Győrfi. Nem érdekel az mszp. Az érdekel, hogy hány beteget löktek ki a kórházakból? Hányan voltak közöttük olyanok- akik ebbe belehaltak az ellátatlanság miatt? Hányan vannak-akiknek ennek következtében romlott-és esetlegesen végletesen visszafordithatatlanná vált az állapota? Hányan vannak olyanok ,akik a teljesen leállitott eü ellátás miatt nem jutottak időben megfelelő kezelésekhez, vizsgálatokhoz, és ez a későbbiekben milyen életminőség romlást eredményez?
És végezetül az is érdekelne- mi a lófaxra költötte a kormány a 700 milliárdot védekezés cimén? Mert ha itt valaki védekezett- azok az önkormányzatok, és a lakosság volt.Miközben a kormány milliárdokat spórolt a leállitott oktatáson, a nem működő intézmények fenntartási költségein,Most meg garasoskodik az eü dolgozókkal, a munkanélküliekkel, akiknek fele semmiféle ellátáást nem ka- ja, de:22,800 ft-ot havonta. Miközben a levont járulékok 2/3-a eltünt a rendszerből.Na majd ha ezeket megválaszolja a primitiv törzs, meg a kormány, akkor meghallgatom Győrfi Pált is.
kereső
És ha már riogtás, akkor talán be kéne fejezni bakondi elvtárs napi szintű performanszait.
ómió
@Eladott Ország: És ezt a 100 millió áldozatot maga mögött hagyott bolsi tetübanda egy mai spanja - mármint görénységed - aljaskodja ide? Húzzál bele, tetüfi! Még lemaradsz a "nagyjaitoktól"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.