A férfi ellen eljárás indult.

Részegen bántalmazta a családját, aztán fojtogatni kezdte a kiérkező rendőrt

A Hajdú-Bihar megyei községben lakó büntetett előéletű férfi ellen a nyomozó ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt folytat büntetőeljárást.

A megalapozott gyanú szerint a családjával szemben ittas állapotban erőszakosan viselkedő férfi lakásánál állampolgári bejelentésre 2020. június 11-én 13:45 órakor megjelenő körzeti megbízott rendőrrel szemben a cselekményét folytató gyanúsított erőszakosan lépett fel, trágár kifejezésekkel sértegette, tettlegességgel fenyegette, majd neki is támadt a szolgálatban lévő rendőrnek, azt meglökte, a testi kényszert alkalmazó rendőrt dulakodásra kényszerítve, annak nyakát karkulccsal, fojtó fogással szorítani kezdte.

A szorítást a rendőr a bejelentő segítségével elhárította, ennek során a vádlott a rendőr segítőjét nagy erővel megrúgta. A rendőr és segítője nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, sérülésük miatt magánindítványt terjesztettek elő.

A gyanúsított tagadta a bűntény elkövetését. A regionális nyomozó ügyészség az őrizetét elrendelte és a mai napon a letartóztatására tesz indítványt a Debreceni Járásbíróság nyomozási bírájához.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
mamlasz népség...se paprika szré, se vipera, se gumibot? Csak futunk?
Na marhajó...levegőbe lövést színlelve lábon lőni?

Aztán a bírónak bátran lehet mondani, hogy ..
.-lerántotta a kezem, így a riasztólövés nem felfelé, hanem a lábfejébe sikerült..
.-nagyon sajnálom, bocsánatot kérek..(mint tudjuk, ezt csak a nyílvánosság kedvéért)

De birokra kelni egy szarházival? Vagy már ennyire félnek a zsaruk a vizsgálattól?
Gyütt Mönt
@jesz: félnek a vizsgálattól is, a kopaszoktól is, meg a "hazafias érzelműektől", kiváltképp ha csordában vannak pirotechnikával.
justhpeter
@jesz: Paprika sprayt, viperát, és gumibotot csak az iskolarendőr alkalmazhat a 12 éve gyerekkel szemben. Amerikában a rendőr agyhelyen lőtte volna.
jesz
@justhpeter: mosolyt fakasztottál...

(most hangzott el egy néger szájából, amikor fosztogatás közben lebukott, hogy túl nagy hatalma van egy rendőrnek, ez tűrhatatlen...)

az itteni iskolarendőrség? ...hát arról nap mint nap fogunk olvasni...már látom előre, hogy az iskolából kijövő gyerekeiket a szülők csakis arról kérdezik:-na, bántott az a buzi rendőr?...a gyerek meg poénból:- hááát...csúnyán nézett, az biztos..
...sok helyen az iskolarendőr a suliban fog aludni, mert nem mer kimenni az iskola kapuján ..

úgy várom a szeptemberi kezdést, olyan izgi lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.