Levélben fejezte ki jókívánságait.

Ismét Putyinnal cimbizett Orbán

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fejezte ki jókívánságait az Oroszországi Föderáció nemzeti ünnepe, Oroszország napja alkalmából Vlagyimir Putyin államfőnek és Mihail Misusztyin miniszterelnöknek – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke pénteken.

Az orosz államfőnek írt levelében Orbán Viktor kiemelte: "az új koronavírus elleni küzdelem mindannyiunkat nehéz feladatok elé állít, azonban országaink sikeresen védekeztek az elmúlt hónapok során. Az Oroszországi Föderációval felépített kapcsolatoknak kormányom kiemelt jelentőséget tulajdonít. Örömömre szolgál, hogy az utóbbi években rendszeres párbeszéd és sokrétű együttműködés alakult ki közöttünk. Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is folytathatjuk kétoldalú kapcsolataink fejlesztését" – írta a magyar miniszterelnök.

Orbán Viktor biztosította Vlagyimir Putyint, hogy Magyarország a jövőben is mindent megtesz a két ország között kialakult jó kapcsolat és az eredményes gazdasági-kereskedelmi, kulturális, tudományos és oktatási együttműködés fejlesztése érdekében.

A magyar kormányfő hasonló tartalmú levelet küldött Mihail Misusztyin miniszterelnöknek is – közölte Havasi Bertalan.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Illyés

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vajon maradt még Európában – sőt a világban – olyan diktatúra, ahova Orbán ne látogatott volna még el, tárgyalási céllal? Putyin és Erdogan jó barátja, de az azeri elnököt is elég sűrűn látogatja. A kínai kapcsolatokat is fejlesztjük ezerrel – noha ez gazdasági szempontok miatt sajnos érthető –, miközben már a Türk Tanácsban is részt veszünk, noha ember nem érti, mit keresünk ott egyáltalán. Orbán jól láthatóan törekszik arra, hogy a keleti nyitás zászlaja alatt újabb és újabb diktatárokkal vehesse fel a kapcsolatot. Ezen diktátorok sorában most megjelent egy nem annyira új név, Alekszandr Lukasenko, Fehéroroszország diktátora. Éljen a mi féltett legdrágább kincsünk:
uploads.disquscdn.com/images/49d75f6b4a02c3f240d3545d60c9a0a41df475d47cd050e7d6e60f31edf3da50.jpg?w=600&h=544
Éljen Viktor éljen a Párt!...
kanadavilaga.com/wp-content/uploads/BedeFazekasZsolt-VaskiG%C3%A1bor-r%C3%A1kosista.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
@Béla333: @Horizont: A gazember utolsó mentsvára a hazafiság (Samuel Johnson).
Clavigo
Semmi extra...Előjegyezte magát egy laza pipára..a nemzethyy szarjai nevében..
justhpeter
A nemzeti keresztény vezér gyakorolja a benyalást.
kereső
"Éljen az örök, és megbonthatatlan szovjet-magyar barátság"!
verőce21
Az egyik serpenyőben Paks II. és orosz hitel -, a másikban Azerbajdzsánban átcimkézett magyar élelmiszer és húsipari termékek Oroszországnak...!
ómió
@Horizont: Arról, ami van! Vagy efftársi aggyal az államközi protokoll már követhetetlen, amiért az "hazugság"-nak tűnik? Seggnyalás közben meg nem látsz, nem hallasz? A tapasztalataidat én nem tudom se cáfolni, se megerősíteni: ez az "efftársi gyakorlat" a "ti asztalotok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.