Az ellenzéki politikusok a "gittegylet" döntése után Strasbourghoz fordulnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Igazuk van Orbániában ez így dukál!!! =))
namihami
Tulajdonképpen Strassbourgban az igazi kezdet, de az AB (Abortusz Bizottság), bár világos, hogy a Viktor cselédjei, de nem hagyható ki. Olyan lépcső, amit nem lehet átugrani, bár tudják, hogy csorba.
Gyütt Mönt
Az a baj, hogy amennyiben Strasbourgban igazat adnak a kidobottaknak, a magyar kormány akkor is elszabotálhatja a jóvátételt. Erre a legjobb példa Iványi Gábor tiszteletes esete: az Európai Bíróság ítélete szerint a magyar államnak kátrérítést kellett volna fizetnie, továbbá a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget fel kellett volna venni egyházi státuszba. Orbán bosszúja miatt ezeket nem hajtották végre. Hát, ilyen jogállamban élünk :((
Nessy
Csak tudnám, ha nincs Alkotmány, minek Alkotmány bíróság??? Mi alapján döntenek? Vagy megvárják, míg Orbán dönt, és ők csak felolvassák? Tényleg gittegylet!
namihami
@Nessy: Jól fizető állás, gépkocsi, presztizs a haverokNAK.
Biztos itélkezés, paraván a nép felé, megtámadhatatlan utolsó bírósági lépcső a FideszNEK.
És mindez állami szinten bagóért...
csagyi
Érdekes:2006-ban még törni,zúzni,kővel dobálni,berendezést ellopni,tüntetni,gyújtogatni,a parlament előtt sátor-táborozni,kordont bontani,stb. IS lehetett.Ami után a rendőrség lett a hunyó és jöttek 10-ben a büntik.
Nessy
@csagyi: Ja kérem, akkor ők voltak az ellenzék, most meg ők a kormány! Náluk nix ugri, bugri! Ma az ellenzék = ellenség! Úgyis kell kezelni szerintük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.