A kiskunhalasi rendőrök vádemelést javasolnak a gázolóval szemben.

Lezárult a nyomozás azzal a sofőrrel kapcsolatban, aki Kiskunhalason gázolt egy egy bicikliző 13 éves kislányt, akinek az életét a rendőrök és a járókelők egyesült erővel mentették meg.

2019. december 13-án 18 óra 40 perc körül egy 32 éves helybéli egy Opel Omegával a Vajda utcában haladt. A férfi a Szász Károly utca kereszteződéséhez érve nem vette figyelembe a kihelyezett stoptáblát, valamint a felfestett útburkolati jeleket, és nem adta meg az elsőbbséget a balról érkező, és a védett úton egyenesen haladó 13 éves kerékpárosnak, ezért összeütköztek.

Lezárult a nyomozás az elgázolt 13 éves kislány ügyében

A sofőr elmenekült a helyszínről, később a rendőrök fogták el. Kiderült, hogy nem csak ittas volt, de jogosítvánnyal sem rendelkezett.

Amíg a sofőr a meneküléssel volt elfoglalva – konkrétan elszaladt a helyszínről, a kislány a kocsi alá szorulva kiáltozott segítségért. Két rendőr emberfeletti erőről tanúbizonyságot téve az alváznál fogva felemelte az autót, de a gyermeket nem tudták kiemelni, ezért segítséget hívtak. Két gyalogos sietett a helyszínre, az ő segítségükkel sikerült a lányt kihúzni. A kiérkező mentők elmondták, hogy a gyerek életébe kerülhetett volna, ha nem sikerül időben kihúzni a kocsi alól.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Isten (és Pintér Sándor) malmai lassan őrölnek. Tavaly december óta eddig jutott az ügy. Még a vádemelésig sem jutott el.
namihami
Ugye nem fognak a gázolónál nehéz gyermekkort vagy bármi hasonlót találni? És a k.k.halasi Fidesz-szervezetben sincs neki vagy a körének semmi kapcsolata?
Akkor kinézhet a tíz év. Kevés könnyítéssel és sok súlyos zárkatárssal spékelve.
Gyütt Mönt
Isten (és Pintér Sándor) malmai lassan őrölnek. Tavaly december óta eddig jutott az ügy. Még a vádemelésig sem jutott el.
simmering73
@namihami: Tíz év? Igen, annyi kéne. Ez a fószer kb 8 hónapot kap. Súlyosbításként letöltendőbe. Ami annyit takar, hogy hétfőtől péntekig Baracskán a fogházban dolgozik, hétvégeken pedig családja körében regenerálódik.
csak úgy....
ha egy gázoláshoz balesethez több mint 1 év nyomozás szükséges,akkor ki sem merem számolni,hogy egy bonyolultabb ügyhöz mennyi...
csak úgy....
@csak úgy...: én hibám! csak 1/2 évet nyomoztak ,persze az m.ricsi még mindíg nincs kinyomozva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.