Az újkorcsoport civil szervezet üdvözli Vágó István esetleges EP-képviselői jelölését. Az SZDSZ tartalmi, hitelességi és népszerűségi problémáit orvosolandó pedig javasolja Hajós András mielőbbi pártelnökké választását.

Feltöltő: banana
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Nekem jelenleg az egyetlen, aki színt visz a heti-hetes életébe. Ja, a Gálvölgyin kívül. Őt is nagyon szeretem. Jucika, Imike, Tivadar-Mimike nagyon ellaposodott, nem igen látok frappáns hozzászólást. Ha néha Bajor Imre hozzászól, saját magán jókat nevet, Jucika pedig már csak arcokat vág. Tivadar meg mindenhol ott van, mindent lát Mimivel együtt.
tunde04
Hajóssal egy a baj! Egyszer elmondta a véleményét, aztán az őt bírálók miatt visszakozott. Tudja, h az ország meg van osztva, de azért a HH-ben nem tesznek ellene hanem tovább szítják a tüzet. És bár Hajós nem mindig ért egyet a társaival, szembe nem szegül velük, hanem hagyja, h lehúzzák a saját szintjükre. Gondolom azért megy bele ebbe a játékba mert félti a székét ebben a kormányt kiszolgáló műsorban. Így aztán érdemi véleménye nincs is, mert kimondatlan marad.
Az szdsz pedig már olyan mélyre süllyedt, h a politikai támogatottsága már nem is mérhető, hiszen a hibahatár több mint amit jelenleg a pártnak tulajdonítanak támogatottság. Nem is értem mit szimpatizál egy korrupt, a börtönöket megtöltő párttal.
racku
Hajós egy neoliberális felfogású BOHÓC, tehetséges pletyka mester. A duma képessége Fletójét is meghaladja. Semmitérő dumagép.
lovo52
KEVIJENI. És ha nyalta, ahoz miközöd van? A nevem, nem LOVÁRI, de legaláb büszke ember vagyok, nem ugy, mint te. Én vállalom a véleményem, mig te bebujsz egy semmitmondó kevijeni valami mögé! Azt hiszem, hogy a neten éled ki azt, amit othon nem mersz megtenni! GRATULÁLOK!!! Aztán vigyázz, nehogy a mama a sarokba térdeltessen, kisfiu.
nanena
@lovo52: Itt senki sem kiváncsi a másik nevére, sem az arcára. Inkább ne adjon meg semmit, mint hamisat. Itt a vélemények számítanak. Ezek jellemzik az embert. Mert a stílus maga az ..... Szerintem.
lovo52
A jogot fentatom Magamnak, már amenyiben nem kérdöjelezi meg valaki a szólásszabadságot! A véleményem megtartom, és nem vagyok hajlandó senkinek meghajolni. Bár, azt hiszem, nem csak a nád dülöngél a széllel! Vagy az erös jellemre vall?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.