A múlt heti Deák téri verekedés halálos áldozataira emlékeztek foci ultrák és a Mi Hazánk Mozgalom. Az eseményekre a rendőrség a koronavírus-járvány miatt nem adott engedélyt, ennek ellenére mindkettőt megtartották. A Mi Hazánk kegyeleti megemlékezésként meghirdetett rendezvényére 80-100 demonstráló érkezett, a rendőrség a résztvevők többségét igazoltatta, többen elismerték a szabálysértést. A rendőrök ezen kívül zászlókat és transzparenseket is lefoglaltak. A terv szerint a Mi Hazánk szimpatizánsai az Országos Roma Önkormányzat székháza előtt találkoztak volna, de a hatósági lezárás miatt csak egy sarokkal arrébb tudták megtartani a rendezvényt. Innen indult a “cigánybűnözés elleni felvonulás” a Deák térre.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Orbán megrendelte a rendőrség meg engedte!. Még jó, hogy senki nem dudált...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@SystemError: Mi van??? Amennyi késelés van jelenleg kis hazánkban, ennyi roma nincs is! Tényleg a hülyeség állampolgári jog, és elég sokan élnek is vele!
lusta
@Shikari: Miután székely származású volt az elkövető, akkor ez az állítás igaz?
A székelybűnözés épp úgy tény, mint a magyarellenes szarok gennyes vergődése a tények kimondása ellen!
SystemError
@Shikari: Fekete Pákó "1994-ben ösztöndíjjal érkezett Magyarországra és az ELTE jogi karán nemzetközi jogot hallgatott, 3 éven keresztül. Tanulmányait nem fejezte be, mivel mulatós dalokat kezdett énekelni"

Durva mi, hogy még ő alázza a bugyuta "fajtádat".
SystemError
@Shikari: Jogos, alapvetően te vagy a náci fajelméletes parádézó kismajom. Ezért is volt az idézőjel, hiszen ilyet csak téged idézve lehet írni.
SystemError
@Shikari: Az vagy egy jellemtelen bármi, amiért éppen fizetnek az ilyen reteknek..:)
Rockxy
egy zavaros skandállás faszább lett vóna a magyarbűnözésrűl.
például magyar györgy.
rűl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.