A bíróság immár jogerősen bejegyezte az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalmat a magyarországi politikai pártok sorába. Így új, országgyűlési képviselettel rendelkező párt született, hiszen Székely Sándor, a párt egyik alapítója, országgyűlési képviselő. Az alapítók között van Kalmár Szilárd, a magyar baloldal egyik ikonikus alakja, és Szanyi Tibor, a “kapitány”. A pártot tavaly december 13-án alapították, s 2020. március 6-án léptek a nyilvánosság elé. A tagfelvétel első hullámát követően 2020. július 18-án tartják meg ún. alakuló kongresszusunkat. Az IgenSzolidaritás, amelyet többen ISZOMM-nak is becéznek, egy új, ám vérbeli baloldali párt, amelynek hosszabb távú küldetése a Magyarországot sújtó szociális és morális válság felszámolása. A Missziójuk két lábon jár. Egyik a szociális, a másik pedig az ökológiai pillér. Egyszerre vörösek, illetve zöldek.

Feltöltő: igenszoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...nna...most sírjatok hogy ismét megjelent egy pénzfejő ...de az a reménykeltő az egészben hogy legalább elissza a pénzt mitsem hülyeségekre költené...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.