A rendőrök javasolják a vádemelést.

Fejszenyéllel rabolta ki a kuncsaftot a prostituált és a barátja

A Kecskeméti Rendőrkapitányság rablás bűntette miatt folytatott büntetőeljárást egy 2019. október 25-i esemény kapcsán.

A nyomozás adatai szerint a 44-es számú főút mentén egy prostituálttal létesített szexuális kapcsolatot – anyagi ellenszolgáltatás fejében – egy 44 éves férfi. Ezután kocsival megjelent a helyszínen egy fiatalember, aki – a nőnek már kifizetett 4.000 forinton felül – 10.000 forintot követelt tőle, és egy fejszenyéllel adott nyomatékot akaratának. A sértett félelmében át is adta a készpénzt, ezután a tettesek elhagyták a helyszínt.

A kirabolt áldozat a történteket bejelentette a rendőrségen. Az egyenruhások rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt és 30 éves társát, akiket őrizetbe is vettek.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi a gyanú szerint a fiatal nő szexuális tevékenységéből haszonszerzésre törekedett, így őt nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel is gyanúsítják.

Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a helyi gyanúsított egy rendszám nélküli autóval közlekedett, amikor a rablást elkövette, ezért neki egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt is felelnie kell.

A kecskeméti nyomozók az ügy kapcsán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészségnek.

Forrás/Kép: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.