Vádat emeltek az orosházi férfi ellen.

Leöntötte savval a lánya arcát, mert nem akarta, hogy randizzon

Aljas célból elkövetett súlyos testi sértés miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség azzal a 64 éves, zaklatás miatt már büntetett előéletű orosházi férfi ellen, aki savat öntött a lányára tavaly áprilisban.

A férfi rövid élettársi kapcsolatából született az elkövetéskor 19 éves lánya. Bár a férfi nem élt együtt gyermekével és annak anyjával, rendszeresen tartotta a kapcsolatot a fiatal nővel. Kettejük viszonya tavaly megromlott, mivel a férfinak pszichiátriai betegsége folytán olyan tévképzete alakult ki, hogy a lánya azzal, hogy párkapcsolatot létesít, erkölcstelen életmódot folytat. És szerinte a lánya túl gyakran váltogatta a partnereit.

A férfi elmondása szerint megpróbált beszélni erről a lányával, de nem tudott rá hatni. Ezért elhatározta, hogy az autóbusszal 16 óra körül Orosházára érkező lányát megvárja, és leönti savval azért, hogy megakadályozza a jövőbeni párkapcsolatait.

A férfi korábban egy fürdőben dolgozott, ahonnan többek között hidrogén-kloridot tartalmazó, erősen savas kémhatású vizes savoldatot szerzett meg. Ezt egy fél literes műanyag palackba töltötte, majd azzal az autóbusz-állomásra ment. Amikor a lányával találkozott, megkérdezte tőle, hogy milyen okból utazott gádorosi lakóhelyéről Orosházára.

A fiatal lány közölte, azért, hogy a barátjával találkozzon, erre a férfi a savas oldatot azzal az aljas céllal, hogy a nő arcát eltorzítsa, az arcára és mellkasára öntötte. A nő egy közeli büfében levette a savval szennyezett ruháját, testrészeit pedig lemosta, de így is nyolc napon túl gyógyuló súlyos mart sérüléseket szenvedett.

Forrás: 24

Kép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Be kell áztatni sósavba, rögtön elmúlnak a tévképzetei...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.