Az ügyészségnek ez nem tetszik.

Brutálisan bántalmazta élettársát a ceglédi férfi, mégsem tartóztatták le

Fellebbezett az ügyészség, mert bár egy ceglédi férfi úgy fejbe rúgta élettársát, hogy annak vérző duzzanat keletkezett a szeme alatt, mégsem tartóztatták le.

Durván bántalmazta élettársát egy férfi június 8-án a kertjükben: az éppen guggoló nőt a férfi fejbe rúgta, amelynek következtében annak vérző duzzanat keletkezett a bal szeme alatt. Tette idején az elkövető hasonló cselekmény miatti büntetőeljárás hatálya alatt állt.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. Cselekedete ellenére a bántalmazót csak távolságtartásra kötelezték, a letartóztatását nem rendelték el. Emiatt a Ceglédi Járási Ügyészség fellebbezést jelentett be.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
"A férfit gyanúsítottként hallgatták ki aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. "
Ha valakit fejbe rúgok, az kísérlet?

Ja, hát persze: az is számít, hogy kivel teszem.

Ha egy buzit, az gyűlöletbűncselekmény. Ha egy cigányt, akkor rasszizmus. Ha egy zsidót, akkor antiszemitizmus. Ha a barátnőmet, akkor csak kísérlet.

Értem.

UI: azért kíváncsi lennék, mi kell egy ilyen mazochista nőnek ahhoz, hogy otthagyja azt, aki ezt napi szinten műveli vele.
Gyütt Mönt
@Namely: részemről ez egy keserű kifakadás volt, mivel prominens vezetőink szinte féltéglával verik mellüket, hogy ők milyen nagy keresztények. Persze emellett illiberálisak. A kereszténység lényege az élet védelme, a másik ember elfogadása és tisztelete. Én éppen ezeket az értékeket hiányolom vezetőinkből. Még az isztambuli egyezményhez sem csatlakoztunk, mely a nők elleni erőszak visszaszorítását szorgalmazza. Remélem érthető voltam.
SystemError
@Namely: Mert ratifikálta a fidess az Isztambuli Egyezmény? Mert itt nem lehet vak kommondorod és nem ugathat egy suttyó paraszt, hogy a 2-essel kezdödő képviselők milyenek... Látom új munkatárs közeledik a disznóólba...:)
SystemError
@Namely: Üdözöld @ómió kollégádat ő is pestisrácokos, ahogy te is! :)
Nessy
@SystemError: Megint megvárják, míg súlyosabban bántalmazza az élettársát az ürge, aztán letartóztatják, és közben szétteszik a karjukat, hogy ezt igazán nem gondolták volna róla, hiszen olyan rendes ember, mindig köszön!
SystemError
@Namely:
"
Ha egy buzit, az gyűlölet bűncselekmény. Ha egy cigányt, akkor rasszizmus. Ha egy zsidót, akkor antiszemitizmus. Ha a barátnőmet, akkor csak kísérlet. "

Ott kezdődik, hogy ne vedd a "bántalmazást valami alapnak, amihez normál, de ha "Ha egy buzit, az gyűlölet bűncselekmény. Ha egy cigányt, akkor rasszizmus.", mintha ebben csak ez lenne a gáz, hogy kit...

A másik, hogy te pl egyenrangú félnek tartasz egy nőt egy férfivel szemben, ha már bántalmazásról beszélünk??? Nyilván innentől, hogy nem egy súlycsoportról beszélünk igen már minősíti a bűncselekményt. Meg jellemzően az ilyen patkányok meg akik védik az ilyeneket a saját súlycsoportban nem keménykednek, mert azonnal kapnának egy akkora állast, hogy fal adja a másikat. Jellemzően az asszonyit is csak sunyiban otthon verik, mert ha nyilvánosan tennék, akkor a valódi férfiak azonnal összecsukják az utcán az ilyen takony pondrót :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.