Kemény üzenetet fogalmazott meg a kvízmester.

"Na, most lett elegem" – Vágó István kifakadt Sváby Andrásra – az MSZP álmentős videója áll a háttérben

„Na, most lett elegem” – ezzel a felütéssel írt Facebook-bejegyzésben jelentette be Vágó István, hogy nem kíván tovább szerepelni az ATV műsoraiban.

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja a Heti Napló vasárnapi adásán háborodott fel, amelyben az egyik riport a Németh Athina-ügyről szólt. Vágó szerint az „álmentős” történet eltakarja a valóban megtörtént tragikus eseteket, amelyek a kórházi ágyak erőszakolt és hirtelen „felszabadítása” miatt álltak elő.

A Heti Napló Sváby Andrással legütősebb anyaga végig az MSZP videóján szörnyülködött, ide keverve a 2013-as bajai álvideót (mely valóban álvideó volt, amennyiben ott előre megírt szerepet játszott az összes résztvevő, míg Korózs Lajos azt mutatta be, amit a magát mentősnek mondó elmesélt, ilyen értelemben tehát nem volt álvideó), de szerepelt benne Demeter Márta szerencsétlen esete a ciprusi honvédségi géppel, valamint Szabó Tímea parlamenti felszólalása is, melyben – többek között! – ugyancsak hivatkozott Németh Athina adataira, melyeket azt megelőzően hazai és külföldi orgánumok egyaránt átvettek. Svábyék egész anyaga arra futott ki, hogy ez az ellenzék alkalmatlan az ország vezetésére

– írta Vágó István. Majd hozzátette, hogy szerinte „a propagandamédia meg is nyalná mind a tíz ujját, ha ők csinálták volna” a naplós összeállítást. A DK-s politikus azt nehezményezte, hogy az ellenzéket „ütötte” az ATV, ahelyett, hogy a kórházkiürítés tényével foglalkoztak volna. Ezért úgy döntött, „egy ideig” nem kíván szerepelni a csatorna műsoraiban.

Forrás: 24

Kép: MTI/Mohai Balázs

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Pegero: Miert kapalta volna el magat politikuskent? Azert mert kiall az igazsag mellett?
A korhazkiurites teny, mint az is hogy sokan meghaltak ennek kovetkezteben, holott teljesen felesleges akcio volt, mint azt mar akkor is velni lehetett. Csakhogy O1G berittyentett a gatyaba, mivel a kezdetektol elcseszte a vedekezest a jarvany ellen, es nem akart egy ujabb hibat.
Svaby csak a a felhajtast keresi, mint riorter es ez ertheto. Es persze fonokovel sem akar szembemenni, akit a fideSS penzel. Nem veletlen hogy minden valamire valo riporter otthagyja az ATV-t
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, ne erőlködj. Fölösleges, nem megy ez neked.
Yoda69
@Pegero: Mit vagy ugy fennakadva az O1G-en? Szerintem jol passzol a diktatorhoz.
Gondolom azon nem nyafogtal, amikor Medgyesit D8-as elvtarsoztatok?
legott
@durbincs: Na, megint feltört a mocsok a mélyből, a miazmás fertő, a bűzös mocsári kigőzölgés. Megjött a fideszesféle jobboldal morális fölényének lenyomata. Még nem 3D-s nyomtatóval nyomtatják ezeket, mert ezeknek, ennek a fajtának (fehér keresztény hetero - akik csak fehér, de biztos, hogy nem keresztények, és talán heterók) elég a 2D is - kb. örökre.
Béla333
"Na most lett elegem" mondja Vágó! Nekem már korábban elegem lett:

"Kibabráltak a kétfarkú képviselőjével, aki elérte, hogy megszűnjön egy keveset dolgozó bizottság"
"Az Azonnali, amely már februárban is írt a bizottságról, most emlékeztetett: a testület négy tagja – Vágó István, a Demokratikus Koalíció politikusa és három fideszes képivselő – havi bruttó 80 ezer forintot kapott a működésért, Kovács pedig elnökként 160-at. A feladatuk az volt, hogy évente egyszer összeüljenek, és szavazzanak arról, hogy látták-e a képviselők frissen leadott vagyonnyilatkozatát, és hogy elfogadják-e a bizottság előző évi beszámolóját."
"Azt is megjegyezte Vágó, hogy a most feloszlott bizottság évi 5,76 millió forintos tiszteletdíja a kerület költségvetésének körülbelül „nulla egész valahány ezrelékét” tette ki. "
hvg.hu/itthon/20200625_kovacs_gergely_mkkp_xii_kerulet_bizottsag

Ha olyan semmi ez a pénz, akkor akár Vágó be is fizethetné a sajátjából.
Béla333
Hogy miért is babráltak ki a kétfarkúak képviselőjével Vágóék? Ezért:

"Arra hivatkozva, hogy milyen sok munkája lesz most majd a Jogi Bizottságnak, a Vagyonnyilatkozati Bizottság rajtam kívüli tagjait betették a Jogiba, hogy megmaradjon a fizetésük. Engem nem tettek be más bizottságba.”
Kovács hozzáfűzte:
Velem amúgy nem sikerült kib***niuk, tök mindegy, hogy egy képviselő hány és melyik bizottságban ül, hiszen a képviselőknek mindegyikben tárgyalási joguk van, ez az egész csak a fizetésekről szól. Én meg nem a fizuért csinálom.”"
hvg.hu/itthon/20200625_kovacs_gergely_mkkp_xii_kerulet_bizottsag

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.