Kemény üzenetet fogalmazott meg a kvízmester.

"Na, most lett elegem" – Vágó István kifakadt Sváby Andrásra – az MSZP álmentős videója áll a háttérben

„Na, most lett elegem” – ezzel a felütéssel írt Facebook-bejegyzésben jelentette be Vágó István, hogy nem kíván tovább szerepelni az ATV műsoraiban.

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja a Heti Napló vasárnapi adásán háborodott fel, amelyben az egyik riport a Németh Athina-ügyről szólt. Vágó szerint az „álmentős” történet eltakarja a valóban megtörtént tragikus eseteket, amelyek a kórházi ágyak erőszakolt és hirtelen „felszabadítása” miatt álltak elő.

A Heti Napló Sváby Andrással legütősebb anyaga végig az MSZP videóján szörnyülködött, ide keverve a 2013-as bajai álvideót (mely valóban álvideó volt, amennyiben ott előre megírt szerepet játszott az összes résztvevő, míg Korózs Lajos azt mutatta be, amit a magát mentősnek mondó elmesélt, ilyen értelemben tehát nem volt álvideó), de szerepelt benne Demeter Márta szerencsétlen esete a ciprusi honvédségi géppel, valamint Szabó Tímea parlamenti felszólalása is, melyben – többek között! – ugyancsak hivatkozott Németh Athina adataira, melyeket azt megelőzően hazai és külföldi orgánumok egyaránt átvettek. Svábyék egész anyaga arra futott ki, hogy ez az ellenzék alkalmatlan az ország vezetésére

– írta Vágó István. Majd hozzátette, hogy szerinte „a propagandamédia meg is nyalná mind a tíz ujját, ha ők csinálták volna” a naplós összeállítást. A DK-s politikus azt nehezményezte, hogy az ellenzéket „ütötte” az ATV, ahelyett, hogy a kórházkiürítés tényével foglalkoztak volna. Ezért úgy döntött, „egy ideig” nem kíván szerepelni a csatorna műsoraiban.

Forrás: 24

Kép: MTI/Mohai Balázs

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Vágó István ki van akadva???
Miért nem maradt ez a suszter a kaptafájánál, most sokkal nagyobb lenne az ázsiója!
Van benne valami?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Szeparepa2: Julius 1-től Mozikban :A Piko-Vasut-Film bemutatja : A Varangyivadék 2 avagy a Kopasz Varangy bukása ? a föszerepben @Szeparepa2: mint elmerottyant : Kopasz Varangy ? narrátor a balkézről tesó Varangy-Alsoka, @Gyütt Mönt: ?
ripacse-müvész úr = Ballonkabátos Pedofiló de suttyo @SystemError: Sittes nevén csak Csudafurulya =@bakcsubakka: ?
durbincs
@Pálinkás Pál: Palika Sexista,vigye bátran csak ezt a @csak húgy...: t ,-ki má csak egy vizelő dézsa ?
durbincs
@Szeparepa2: magának a vastagbelét + végbelét is a szájába vezették? mint az amőbánál ? az 1 egysejtűnél ?
durbincs
@Szeparepa2: -rúl az 50IQ-rúl meg ne is beszéljünk ? a bányvonulatrúl ?
durbincs
@Szeparepa2: Ez a Szánal-mas Hajrá ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.