Börtönbe megy.

Féltékenységből hasba szúrta élettársát az ittas pátrohai férfi – VIDEÓ

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója azt a 62 éves férfit, aki pár nappal ezelőtt hasba szúrta a 20 évvel fiatalabb élettársát Pátrohán.

Az ittas F. J. féltékenysége miatt veszekedni kezdett élettársával. A szóváltás elfajult, és a férfi egy 9,5 cm hosszú konyhakéssel hasba szúrta a 40 éves nőt, miközben kijelentette, hogy megöli. Amikor a férfi ismét meg akarta szúrni az élettársát, a házban tartózkodó ismerősük közbelépett, kicsavarta a kezéből a kést, majd az ágyra lökte a férfit. A nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A férfi beismerte a bűnösségét a kihallgatása során.

A büntetett előéletű férfi már korábban is követett el testi épség elleni bűncselekményt. Erre is figyelemmel a bíróság álláspontja szerint fennáll a veszélye, hogy szabadon bocsátása esetén újabb bűncselekményt követne el az asszony ellen.

Mivel jelenleg egy 5-15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekménnyel gyanúsítják, megalapozottan feltehető az is, hogy a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne vagy elrejtőzne a hatóságok elől. Ezért a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Forrás: 24

Kép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.