A magyar csúcsot tavaly február 12-e óta Hollik István tartotta, aki egy perc alatt ötször mondta azt, hogy Soros. Családügyi államtitkárunk, Novák Katalin május 16-án ezt a háromszorosára javította, miután egy perc alatt 16-szor ejtette ki a száján a család szót.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy hazugság születéséről

A derék origo.hu ütős cikke és a valóság

Na jó mint tudjuk kicsin hazánkban kedves szokás, hogy „A”: „B”, ahol A egy vezető portál és B egy állítás, sőt gyakran ki is írv.a azt jelenti, hogy „A” azt állítja, hogy „B”. S elolvasván azt látjuk, hogy „A” csupán beszámolt róla, hogy akad olyan, aki szerint „B”.
„Az amerikai konzervatív média is beszámolt a magyar családpolitikáról” címmel diadal-ittas cikket rittyentettek.
Ma jó már az első mondatból kiderül, hogy csak egy egyedről (mindenkit megnyugtatok van még számos konzervatív portál arrafelé) van szó: „A családbarát kormányzás legfrissebb eredményei az amerikai Breitbart nevű portál érdeklődését is felkeltették”!
Nos a dolog majdnem így van. Csak és csupán annyi történt, hogy a portál beszámolt róla, hogy: „State Secretary for Family and Youth Affairs Katalin Novák announced on Thursday that Hungary had seen a rise in both the number of births and a 5.7 per cent rise in the fertility rate in the first four months of this year, compared to the same period in 2019.”!
Azaz egy néhány soros összefoglalót adott Katinka sajtáján általa elmondott dumáról! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.