Igazi katasztrófaturistának való látvány éktelenkedik Debrecenben, a Böszörményi úton.

Az aszfalt vasárnap beszakadt, és hatalmas gödör keletkezett a tűzoltó laktanya előtti szakaszon.

A Debreceni Vízmű Zrt. közleménye szerint az úttest beszakadását egy 40 centi átmérőjű öntöttvas vízvezetékcső meghibásodása okozta, valószínűleg tönkrement a tömítés. A kiömlött víz azért nem jött fel, mert éppen alatta fut egy 2 méter átmérőjű szennyvízcsatorna, és ez elvezette a felesleget. A vízvezetékcső 50, a szennyvízcső pedig 60 éves.

A helyreállítási munkálatok várhatóan a jövő hét elejére fejeződnek be.

Az RTL Klub megszólított néhány helybeli lakost, akik hallották a zajt. Egyikük azt mondja, először azt hitték, a busz miatt éreznek remegést. Egy másik hely lakos szerint csak a szerencsén múlt, hogy épp nem járt arra senki és nem történt tragédia, mert a gödör könnyedén elnyelt volna egy autót is.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az ivóvízvezeték exfiltrál, a szennyvízcsatorna meg infiltrál. A számlázott szennyvízdíj pedig a szennyvíz és csapadékvíz + az infiltrációs és exfiltrációs vizek eredőjéből származó vízmennyiségek együttes összege lesz.Teljes az összhang, csak győzzék kifizetni. Rezsi Pacal majd besegít és rezsit csökkent.
http://img15.dreamies.de/img/307/b/yri1g9yy4e...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Ilyen város, ami az ország központjának kiltja ki magát!!!?? A fidesz-kdnp szerint talán ezért is Karácsony lesz a felelős!!!??
durbincs
@Jozefina: na már megint maga , a bánya észkombájnja ?
Szeparepa2
Hát most láthatjuk: szarjankósa-szarbángeci féle kilopom a kétharmadát jellegű útépítéseknek vannak ilyen apró veszélyei... XD
Szeparepa2
Sajnos nem náci hazug hazaáruló rablógyilkos szarbángeci cseléd tolvaj csaló anyabaszó kósapatkány alatt szakadt be de úgy, hogy a feje is leszakadjon azonnal...
MaryOE78
Коmоly кaрсsоlаtокat кегes?
Csаk itt valós еgуеdülálló lányоk кészек кeveгni!
--
http://www.Kissia.club...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.