Bár ellene üzletszerűen elkövetett csalás, zsarolás és hatóság félrevezetése miatt emelt vádat a Kalocsai Járási Ügyészség, a bíróság mégsem tartóztatta le. Ugyanis más bűncselekmények, többek között rablás miatt már a székesfehérvári börtönben várja a bírósági tárgyalását.

Nagyon fáj a foga a börtönben a hétgyerekes dunaszentgyörgyi ördögűzőnek

Ez a csaló nekem Amandaként mutatkozott be a Facebookon. Megjósolta, hogy meghal a sógornőm, és igaza lett, fél év múlva eltemettük őt

– mesélte a Blikknek Papné Judit.

De ma is rejtély, hogy vett rá, hogy a kis falumból 450 kilométert utazzak hozzá. Lelkemre kötötte, tegyem egy bőröndbe az értékeimet és vigyem el neki a szekszárdi buszpályaudvarra. Még 200 ezer forint hitelt is felvetetett velem, aminek a mai napig fizetem a részleteit és a kamatait.

Judit férjét, Józsefet – aki otthon várta az asszonyt – az álördögűző megzsarolta: ha nem utalja át az összes pénzét neki, baj történik a feleségével és a családjával. A férj 394 ezer forintot utalt el, de ez sem volt elég: a csaló még Judit kártyáját is lenullázta.

Dunaszentgyörgyön mindenki ismeri F. Melindát, aki Judithoz hasonlóan ott is számtalan embert becsapott.

Fél éve nem láttam anyut. Hogy ördögűző lenne, arról nem tudok

– mondta a Blikknek az asszony fia, Márkó.

Fél éve nagyon megdöbbentünk, amikor a székesfehérvári rendőrök megjelentek itt és elvitték. Kiderült, rablásért keresték, nem is engedték már haza, azóta letartóztatásban van. Amikor legutóbb telefonon hívott, arra panaszkodott, hogy rossz a sora a börtönben, ráadásul nagyon fáj a foga.

Áldozatai polgári peres úton követelhetik vissza a csaló nőtől a pénzüket, erre azonban nem sok esélyük van: a nő családja egy romos házban él, a nevén nincs semmi, hét gyereket nevel, a legkisebb négyéves.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Egy mozdonyszőke ördögűző. Vajon mire fáj a foga? Hát persze, hogy más pénzére.
namihami
A látszatát is kerülni szeretném, hogy védeni akarnám ezt az ""ördögűzőt"".
Na de azért álljon már meg a menet. Szentül hittem, hogy a 21. században élünk. És erre a hírre visszarepültünk kb. 1.000 évet. Ördögűző? Vajákos? Sámán?
Mi a lóf@sz jöhet még? Boszorkányper, tűz- és vízpróba, inkvizíció és hasonló, a 21. századi felvilágosult nézetek alkalmazása? Oké, érzéketlen vagyok, de azért olyan nagyon még sajnálni se tudom őket, ha ennek beugrottak a kuncsaftok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.