Vajon mindent megtett-e Karácsony Gergely, hogy Budapestet ne terítse le a vihar?' - ezt bírta kiizzadni mai cikke címében az Origó. Minden napra ki kell kínlódniuk minimum egy hírt Karácsony alkalmatlanságáról. Most semmi más nem jutott eszükbe, van ilyen. Jobb, mint semmi, bár nem sokkal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
origó már sikeresen lekűzdötte magát a szennylapok sorába, kb a vadhajtásokkal egy szintre!
vitriol
origó már sikeresen lekűzdötte magát a szennylapok sorába, kb a vadhajtásokkal egy szintre!
Nessy
Tényleg állampolgári jog a hülyeség, és nem kevesen élnek is ezen jogukkal! Apropó! Felcsútra is lecsapott a felhőszakadás! Nem volt otthon O.V., hogy megállítsa? De ha Pesten volt, akkor neki egy szavába került volna a viharfelhők elzavarása!
Nyírfa
@Nessy: Ahogy az oroszokat elzavarta, amikor azok már a vonaton voltak? :DDD
Nyírfa
De jó cikk! :)))
Ha Lendvai Ildikó megjelentet egy könyvet , arra vevő vagyok. Olyan értelmes ember, neki kéne gatyába rázni a szocikat. Vagy alapítani egy új szociáldemokrata mozgalmat.
Peller Anikó
@Nyírfa: Csak sajnos a szocikat nem lehet gatyába rázni, letűntek. Leküzdötték magukat a semmibe. Botka adta a kegyelemdöfést. Nekünk jó leszel itt Szegeden Lészi, de nehogy mégegyszer bepróbálkozz a nagypolitikába.
Nyírfa
@Peller Anikó: Tartok tőle, hogy igazad van a szocikat illetően. Botka már nem tartozik hozzájuk, de, lehet, hogy a nagypolitika tényleg nem neki való. A lényeg, hogy Szeged a baloldal erős vára maradjon.
Egy ideig reméltem, hogy Kunhalmi Ágnes megfelelő vezetővé válhat, de már letettem róla.
Talán Lendvai Ildikó a párt utolsó mohikánja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.