A Fidesz budapesti elnöke – keddi Facebook-bejegyzésében – arra szólította fel Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy azonnal kezdje meg a Lánchíd felújítását.

A Fidesz felszólította Karácsony Gergelyt: "Azonnal kezdje meg a Lánchíd felújítását!"

Láng Zsolt azt írta, Budapest főpolgármesterének lenni megtisztelő, történelmi lehetőség, ugyanakkor sok alázatot, áldozatot és munkát követel.

"Ezek a szavak nem tudom, mit jelentenek Karácsony Gergelynek, de ha hisz a hivatali esküjében, cselekedjen végre Budapest és Magyarország érdekében!"

- hangsúlyozta.

Hozzátette, hogy Karácsony Gergely sokallja a kormányzat augusztus 20-i kiadásait, s azt kéri, inkább adják oda azt a pénzt is, mert nem elég a Lánchíd felújításának támogatására a "Tarlós-időkből megörökölt" 6 milliárd forint.

Emlékeztetett, a Lánchíd a fővárosi önkormányzat tulajdona, s ez nemcsak jogokkal jár, hanem kötelességekkel is. "Például a szétmálló, lassan balesetveszélyes műtárgyak felújításának kötelezettségével. Az éves, több mint 300 milliárdos költségvetési pénz erre van" – írta.

"Ha van forrás öt főpolgármester-helyettesre, párttanácsadók és anarchista aktivisták milliós megbízásaira, párttársak brüsszeli posztolgatására 112 millióért, 1,7 milliós fizetésű PR vezetőkre, akkor a nemzet egyik szimbólumának megóvására miért nem jut?"

- tette fel a kérdést a kormánypárti politikus.

(MTI)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A Fityf@sz budapesti elnöke mióta főnöke a főpolgármesternek? Mi a feleőssége? Van konkrét műszaki terve? Vagy csak ugat a levegőbe?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Nyugi, van még Karógerinek 19,5 éve a felújításra...!
vitriol
A II.kerület bukott polgármestere láng/ész/ zsolt túl sokat szerepel, de ehhez tudnia kéne viselkedni. Akit ő felszólíthat, az nem Budapest főpolgármestere, hanem legfeljebb saját kisöccse, vagy a rokonai közül valaki! Aki szálasi-viccet enged meg magának, az vagy nem normális, vagy kis jóindulattal műveletlennek nevezhető, aki annak idején történelemből is megbukott, nem csupán most a választásokon.
kissé felnőttem
@durbincs: neked eldeformált sincs, kussolj halacska farka menj, mosd fel a flasztert(aszfalt ) hogy értsd
kissé felnőttem
Na Gergely mennyien lesznek segitségként, egy egész fidesz , csak nézelődnek vagy dirigálnának is ? azt mindenki
tud nem kell izgulni. kitartást (Nem arra gondoltam ami 44-es téma volt), bár már lassan mindenki hártrafelé néz nem előre pedig a haladáshoz messze előre kéne , itt ez nem működik.HOL van még aug.20 nyugi.meg is kéne élni.
kulabombaafityiszre
Ez a láng zsolt szintet lépett,mert amig taplós volt a polgi az alatt a tíz év alatt megtanult írni.
nezelodo
Egyszer azt mondta az őt ért sorozatos támadásokra válaszul Orbán miniszterelnök úr, hogy akit ennyit támadnak az nagyon jól csinálja a dolgát! Alighanem már nincs egyedül ebben, hiszen az összes "keresztény" megmondó emberét ráuszította Karácsonyra, és ő is úgy ítéli meg, hogy jól végzi a dolgát, aki kiütötte Tarlóst, mint Petikét a himlő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.