Gulyás Gergely a különleges jogrend megszűnésének kihirdetésekor szakított időt más témákra is.

Gulyás: ha Tarlós István lenne a főpolgármester, már zajlana a Lánchíd felújítása
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A "baloldal" (tehát a nem fideszesek) ekézésse mellett a Lánchíd felújításának ügyére is kitért. Gulyás Gergely azt mondta:

ha Tarlós István lenne a főpolgármester, már zajlana a felújítás.

A kormány tartja, amit korábban mondott, Karácsony Gergely főpolgármester viszont felesleges vitát próbál kialakítani, ebben a kormány nem akar partner lenni, inkább azt szeretné, ha felújítanák a Lánchidat – közölte.

Mint megírtuk, a Fidesz ma felszólította Karácsony Gergelyt, hogy kezdjen hozzá a híd felújításához.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ha a nagyanyának töke lett volna, akkor a nagyapám lett volna...
Budapest úgy döntött, hogy elég volt Tarlósból, tessék tudomásul venni!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Ha a nagyanyának töke lett volna, akkor a nagyapám lett volna...
Budapest úgy döntött, hogy elég volt Tarlósból, tessék tudomásul venni!...
nezelodo
Persze persze, ha a templomtoronynak meg nadrágja lenne ő lenne a Viktor.
Sziszifusz
Igen ez történt volna ! Már rég elkezdték volna a Lánchíd felújítását, ugyanis akkor, "dőlt volna a lé", nem lett volna szempont a budapesti polgármester ellehetetlenítése.
CsipkeRózsa
Lehet, de csak akkor, ha a kormány odadobott volna Tarlósnak legalább 20 milliárdot.
Nessy
@CsipkeRózsa: Érdekes, Tarlós visszavonta a közbeszerzési kírást, mert mindegyik magasabb volt a tervezett összegnél, és több pénzt kért a kormánytól, mert addig nem lesz döntés Lánchíd témában! Gulyás ebben az időszakban amnéziás volt?
CsipkeRózsa
@Nessy: Na igen, most megkaphatná a több pénzt is, csak "visszajönne már"!
tudode
Megismétlem hsz-emet azzal, hogy Tarlós "úr" őfélesége szolgálatába állt, mint biztos, ami biztos:
.
www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/miniszterelnoki-megbizottak
----------------------------------
..
.
Akkor tekintsük át a wikipédián a Széchenyi Lánchíd történetét. Azzal együtt, hogy a rendszerváltás után egyszer sem fordítottak gondot a karbantartására, 32 év után pattogjon az ellenzéki főpolgármester, mint a nikkel bolha, mert a közjogilag érvénytelenül basáskodó "urak" aszonták:
.
--- Széchenyi lánchíd
.
hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A9chenyi_...
.
--- Dióhéjban - kivonat
.
--- A munkálatok 1839-ben kezdődtek, a kész hidat 1849. november 20-án avatta fel Haynau.
---- A II. világháború végén a visszavonuló német hadsereg felrobbantotta maga mögött. Az újjáépített, némileg kiszélesített hidat első felavatásának 100. évfordulóján nyitották ismét meg. Legutóbb 1986–1988 között újították fel.
-------------------
.
És a főpolgármester karaktergyilolása folytatódik az idősotthonok után a 32 éve elhanyagolt Lánchíd felújításával pattogjon, mint a nikkelbolha azoknak, akik a járvány után augusztus 20-ai uri muri helyett, a fontossági sorrendet tiszteletben tartva a Lánchídra fordítanák az adófizetők lóvéját!
.
Falkában sem erősebbek, mint a főpolgármester tisztességével !
balos
@Nessy: Kérdem én?Ki éri el a nemzeti "kurmányban"A minusz tizes iQ-T?Azt kell a véres karddal országjárásra "megkérni",ilyen "hábórús hejzetben!
Qqberci
Hazudik Gulyás (mint rendesen), mert kizárt, hogy az augusztus 20-i népünnepély előtt engedte volna a qrmány szétszedni a Lánchidat...
vitriol
hamisgulyás már megint, vagy még mindig hazudik. Ne feltételezze, hogy mit csinálna tarlós, ha még hivatalban lenne, mert amikor még ott volt, akkor sem csinált semmit. Eljátszotta a "keresztapa" szerepét, mert átkeresztelt egy csomó közteret, utcát amivel nem kevés bosszúságot, káoszt okozott, ez volt a fő tevékenysége, na meg a bólogatás orbán ötleteire. De a Lánchíd ügyében az összes csicska fideszes nyaggassa tarlós pajtást, árulja el miért hagyta lerohadni M.o. jelképes hídját!
Aki Én
Nyilván a puhos vajdán múlt és nem az álomkóros Tarlóson, de miután évekig hitegette a budapestieket a felújítással de nem tette, októberben elzavarta a nép.
ómió
Viszont "Pest népének" már igen uncsi ez a "Széchenyi-csökevény", ezért voksolt inkább Karigerire!
Gyütt Mönt
Ejnye, hát ki tartotta vissza Tarlóst ettől a felújítástól? A felújítást még az ő időszakban el kellett volna kezdeni.
ómió
@Gyütt Mönt:Már elkezdte, csak közben a pestieknek "délceg Karigeri" kellett!
Gyütt Mönt
@ómió: miként is kezdte? Én csak arról tudok, hogy keveselte a lóvét. Ha idéznél valamit erről, megköszönném.
Aki Én
@ómidióta: Neked, hazaáruló külföldi bolsi suttyónak nem mindegy kit választ a nagy többség? Mi közöd hozzá?
relatív
Ilyen fél - vagy egész ? - hülyék mindenfélét összezagyválnak, hiszen ( ha úgy volt, mint most állítja ) ha megvolt a pénz a felújításra, akkor miért késlekedett a lebukott főpolgi, volr rá 8-9 éve !!!

Utólag milyen okosok lesznek a korábbi hülyék !!!... IS !
kereső
Bexarás! polgármester függő, hogy a kormány "áldoz"-e Lánczhid felújitásra, vagy nem. Ennyit ér a "nemzeti kormánynak" magyarország egyik nemzeti jelképe. Köpök én az ilyen magát "nemzethy"-nek mondó, mondom, csak MONDÓ kormányra. mert ez se nem nemzeti, se nem magyar.
Gyütt Mönt
@durbincs: Megint kihagytál, ezt nem bocsátom meg neked. Mentségedre szolgáljon, hogy alkesz vagy.
CsipkeRózsa
"Elege lett a Lánchíd körüli politikai játszmából Pálinkás Józsefnek, gyűjtést indított a felújításáért"

168ora.hu/itthon/palinkas-jozsef-mta-...
Nessy
Tarlósnak ennyi évig miért nem szólt, hogy épülni kellene már a Lánchídnak, Gulyás miniszter?? Hány évig volt Tarlós a főpolgármester, és a március előtt hány hónapig Karácsony? Hány milliárdot vontak el az utóbbi években az önkormányzattól, és mennyit most két hónapja? Kéretik nem ostobának nézni mindenkit!
bencemacska
@durbincs: És mit "válaszoltál" volna, ha lett volna ehhez a cikkhez hozzászólásom?
Lehet, hogy ez az őrület egyik stádiuma? Remélem az utolsó!
SystemError
Pont az ilyen tróger zsarolások miatt letettek kiszopatva Budapestről. Persze nem értitek, mert trógerek vagytok...:)
RonaGyuri
Persze ócska parasztvakításnak szánták,

de az az igazság, hogy lehet benne valami

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón, amin hónapok óta először az újságírók is élőben kérdezhettek ismét brillirozott.At egyik legérdekesebb kijelentése, hogy „Nem látjuk, hogy a főváros politikai vitát akar a Lánchídból, vagy fel akarja újítani. Ha Tarlós István lenne a főpolgármester, akkor a felújítás már menne, és egy év múlva kész lenne” volt. Amihez még hozzá is tette: „Akkor kell felújítani egy hidat, ha arra eljön az idő. Minden késedelem jelentősen megdrágítja a felújítást és a beruházást, minden héttel és hónappal drágább lesz a felújítás”!
Nos az egyértelmű, hogy ez kellően nagy pofátlanság, hisz egyértelműen nem az utóbbi pár hónapban ment tönkre a híd és az emút 9évben sort lehetett volna rá keríteni, de az sem piskóta, hogy ebben az időben mit művelt és mit nem Tarlós az m3-al!!! =))
Ami pedig ha marad a Tarlós mi lenne jóslást illeti, abban van – na jó csak lehet – ráció, hisz ártunk és qurmányunk talán azt az energiát, amit a fikázásra költenek a segítségre is fordíthatnák! =))
Azért az meg kell jegyezzem, ösmervén a hazai „szokásokat”, kizártnak tartom, hogy érdemben folyna a rekonstrukció!!! =))
csipetke
Tarlósnak volt rá 8-9 éve,hogy megcsinálja,de nekem úgy rémlik,hogy sose volt meg rá a pénz.A híd meg nem tegnap pukkant le.Gusztustalan,ahogy vergődnek Karácsony körül,nagyon keserű lehetett az az önkormányzati bukta.Vegyék végre tudomásul,hogy az embereknek elegük lett orbánból,és a fideszből,a diktatúrából
verőce21
De hájszen most KariGeri és a Lánchíd van odatolva ellenségképnek a 60% Húgyagyúnak...!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy gondolat, ami majdnem elsikkadt,

még szerencse, hogy a derék origo.hu nem hagyta elfelejteni

A derék Gulyás tegnapi kormányinfós mondókáiról szóló beszámolók kellően elképesztőek, különösen a Lánchíd kapcsán tett kijelentései. Azonban még ezek közül is kilóg pofátlanságában egy gondolat, amit az általam olvasott beszámolók nem, vagy csak félmondatban utalva rá adtak vissza, de a derék orgo.hu címet is csinált belőle: „A fővárosnál rendelkezésre álló összegből többször is fel lehetne újítani a Lánchidat”! =))
Yoda69
gulyas, ilyeneket barki tud mondani, peldaul, ha nem a fideSS lenne hatalmon mar 10 eve, akkor a Lanchid mar reg fel lett volna ujjitva.
CsipkeRózsa
Hivatkozzunk az elmúlt 9 évre, ez már hagyomány is.
CsipkeRózsa
@verőce21: 7:06

"a 60% Húgyagyú" alatt a fidesz-oldalt kell értenünk?
ómió
@Gyütt Mönt: Miként? Aként, hogy pályázatot írt ki a felújításra, de mielőtt a következőt kiírhatta volna, "pestiék" Karigerinek adták a folytatás jogát! Ő meg nem folytatja, inkább civakodik.
ómió
@Aki Én: Már megint a tetves bolsi egódat hazudnád rám, tetüfi? Nem fáraszt?
Aki Én
@ómió: ...de, fáraszt. De ha nem mondom el óránként, hogy idióta bolsi vagy, még hajlamos vagy elfelejteni.
Gyütt Mönt
@ómió: látom, a legcsekélyebb mértékben sem zavar, hogy nem vagy képben. Más helyen írtam neked, hogy a személyes sértéseidre nem vagyok vevő, így kérlek hanyagolj a továbbiakban.
Eladott Ország
Tarlósnak sikerült új áron a metrót úgy felújítani,hogy az tovább rozsdásodik, és balesetveszélyes, mely nyáron szaunaként üzemel. Egyébként 9 évi töketlenkedése során sem sikerült a Lánchíd felújítását megkezdeni. Arroganciája, pofátlansága és nagyképűsége a főiskolás műszaki baromnak ( a BME-ról kirúgták) viszont kiválóra sikeredett!
img3.hvg.hu/image.aspx?id=6b71e112-b170-4707-b1d3-71fe71ab5e92&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30
ómió
@Aki Én: Azért, mert "szent himnuszotokat", az Internacionálét a retekbolsi tetübandád, meg te szoktátok énekelgetni? Ezen az alapon csak rámhazudni tudod, gyökér! Amúgy a mai gyökérkezelésen túl vagy már? Mert, hogy nem hat, az biztos!
ómió
@Gyütt Mönt:Én eddig is "hanyagoltalak", amiért ezt inkább magadtól várd el irányomban! Ha ugyanis megszólítanak, én válaszolni szoktam!
Borsodi
Tarlós lenne nem büntetné a fidesz Budapestet.Viszont ha vissza nyal a fagyi és Budapest bünteti meg a fideszt akkor Gulyás Gergely mit fog mondani?
Nyírfa
Ez a "ha" 10 évig tartott, Gulyás Gergely. 10 évig. 10 év alatt kapavágás nem történt, nemhogy felújítás. 10 év, hallod, Gergely? Hallod???
Persze, hogy hallod. Persze, hogy látod. Csak gyenge vagy. Az ilyen attitűdű emberekből vagy hőst csinál az élet, vagy végképp elbuknak.
görbetükör
...és ha Mátyás király lenne az ország élén, már rég kiseprűzött volna minden hazug, korrupt léhűtőt!
Nyírfa
@BarbaraEA89: Komoly kapcsolat? Veletek? Hát, ez legalább olyan tragikomikus ajánlat, mint a fidesz: folytatjuk! Ha kurvák vagytok, legyetek kurvák, nem kell a színház! Apropo: mennyit kap a Propeller, hogy itt kereskedhettek?
SystemError
Generáció, aki le fogja sittelni O1G-t: ha a fidess nem tolvaj, hazug gecikből állna, akkor egy normális országban élnénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.