Németh Athinát kihallgatták, és a rendőrség iratokat és számítógépeket foglalt le.

A Magyar Nemzet információi szerint a Korózs Lajos videójában szereplő nőnél kedd reggel tartottak házkutatást, és gyanúsítottként hallgatták ki. Németh Athina állítólag panaszt tett a gyanúsítás és az eljárás ellen is az ügyészségnél. Szerinte nem követett el jogsértést.

A lap arra is kitért, hogy jelenleg kizárólag Németh ellen indítottak eljárást, de a vizsgálat során nőhet az elkövetők száma.

Németh Athina korábban arról beszélt a kórházkiűrítések kapcsán az MSZP-s Korózs Lajos videójában, hogy a hazaküldött, gondjaira bízott tíz betegből kilencen elhunytak. Az ügyben Emberi Erőforrások Minisztériuma tett feljelentést.

Címlapkép: YouTube/ATV Magyarország

(magyarnemzet.hu)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Nem lehet mindenkinek felelőtlen kijelentést tenni. Kósa Lajos azonban a közmédiában kilátásba helyezte az államcsődöt, mire a forint mélyrepülésbe kezdett. Kósa Lajosnál nem volt házkutatás, számítógép lefoglalás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@CsipkeRózsa: szerintem hamarosan kiderül,hogy nem derül ki semmi! pár hétig lehet a dógon csámcsogni,hogy a hülye ellenzék bedölt egy ,...valakinek.
jesz
@Shikari: hagyd már ezt a sok röhögés jelet..- a felvetésed mindenesetre érdekes.
vacsi
@kereső: Aki egyszer is hazudik, az HAZUDÓS - ezt még a nagymamám mondogatta. Szóval, jobb lett volna ezt a videót nem feltenni...
kereső
@vacsi: Nem tudjuk- mert nincs kellő információnk, hogy mennyiben és miben hazudott. Ami bizonyos, hogy a hölgy magán mentősként is! dolgozott- ezt volt munkatársai erősitették meg. Az, hogy jelenleg magánápolóként dolgozik szintén megerősitést nyert. És a videóban szerintem még mindig nem az a lényeg, hogy most!! mentős-e, vagy sem, hanem az, hogy tényleg haltak-e meg emberek a kormányintézkedés következményeként. Ami viszont bizonyos- az az, hogy a kormány és az állampárt HAZUDOZIK, hazudik a kórháziágyak kisöprése és annak következményei ügyében. De leginkább elhallgat-, mert ha nem beszélünk róla, akkor nincs is???
ómió
Ennél a "nagyszerű asszonynál"? Pedig méltó bolsevik szóvívőaspiráns lehetne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.