Németh Athinát kihallgatták, és a rendőrség iratokat és számítógépeket foglalt le.

A Magyar Nemzet információi szerint a Korózs Lajos videójában szereplő nőnél kedd reggel tartottak házkutatást, és gyanúsítottként hallgatták ki. Németh Athina állítólag panaszt tett a gyanúsítás és az eljárás ellen is az ügyészségnél. Szerinte nem követett el jogsértést.

A lap arra is kitért, hogy jelenleg kizárólag Németh ellen indítottak eljárást, de a vizsgálat során nőhet az elkövetők száma.

Németh Athina korábban arról beszélt a kórházkiűrítések kapcsán az MSZP-s Korózs Lajos videójában, hogy a hazaküldött, gondjaira bízott tíz betegből kilencen elhunytak. Az ügyben Emberi Erőforrások Minisztériuma tett feljelentést.

Címlapkép: YouTube/ATV Magyarország

(magyarnemzet.hu)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Nem lehet mindenkinek felelőtlen kijelentést tenni. Kósa Lajos azonban a közmédiában kilátásba helyezte az államcsődöt, mire a forint mélyrepülésbe kezdett. Kósa Lajosnál nem volt házkutatás, számítógép lefoglalás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
Nem lehet mindenkinek felelőtlen kijelentést tenni. Kósa Lajos azonban a közmédiában kilátásba helyezte az államcsődöt, mire a forint mélyrepülésbe kezdett. Kósa Lajosnál nem volt házkutatás, számítógép lefoglalás.
Béla333
Egy szó nincs arról, hogy az MSZP jogi védelmet adna a nőnek!
Akármilyen manipuláció is folyik itt a háttérben, hogy ne az idő előtt meghalt, a kórházakból kilökött betegekről beszéljünk, hanem erről a nőről és hogy ő mentős volt-e vagy nem - az MSZP akarva vagy akaratlanul, de kisegítette már megint a Fideszt.
Kórozs a TV székház előtti, a rabszolgatörvény ellen szóló tüntetéseken is a DK-sokkal összeölelkezve azt tartotta a legfontosabbnak bejelenteni, hogy ellenzéki kerekasztalt fognak indítani. (Hol az az asztal?) Ezzel kellően sikerült lehűteni a hangulatot és a tüntetők szépen hazaballagtak...
ómió
Zugkórházat nem találtak? Akkor efftársilag nem kéne egyet hazudni?
Csizmás Kond
...mivel a zemeszpé szétmállóban van ezért a még megmaradt egyedeknek keresniük kell egy másik pártot ahol megkapják a megélhetésükhözz szükségeseket...és mivel ma ezeknek az oldalaknak a déká a vezércsillag és oda csak bizonyos tehetséggel léphet be ezért különböző rágalmazási vizsgákon kell átessenek...különben nem lesz fizetés...
...
tudode
Mi ebből a tanulság: ne szólj szám nem fám a fejem!
.
A betegágy hadművelet története folytatódik, mégpedig
.
----- Strasbourghoz fordulnak a kórházkiürítések miatt
.
www.atv.hu/videok/video-20200615-strasbourghoz-fordulnak-a-korhazkiuritesek-miatt
.
Nem kellene ezt a történetet ragozni amiatt, mert a hipp, hopp intézkedésnek sincs már gazdája!
.
A kórházakban eltanácsolt betegek hozzátartozói pedig még érhetően nincsenek olyan lelkiállapotban, hogy részt vegyenek ebben a zűrzavarban!
tudode
9,58 hsz-em jav.
.
A kórházból eltanácsolt betegek ...(...)
vacsi
Ezt az alkesz, részeges nőt csak megtalálták, eljátszattak vele egy szerepet - de az igazi bűnös szerintem az, aki ezt a videót felvette és terjesztette.
jesz
@Shikari: megnevettettél...ez még senkinek nem jutott eszébe.
jesz
@vacsi: ahogy mondod... ez egy alkesz, némi baksisért eladja az anyját is, aztán irány a kuka...arra nem számított ez a szerencsétlen bagázs, hogy ebből ekkora balhé lesz..
Clavigo
@Shikari: Fájdalmas vagy ,mint egy vakbélgyulladás..
Clavigo
@Shikari: Tőled inkább zokogni támad kedve a normális embernek...
kereső
@vacsi:" de az igazi bűnös szerintem az, aki ezt a videót felvette és terjesztette."- NEM! az igazi bűn az, ha csak egyetlen egy ember is meghalt a kórházi ágyak kiüritése miatt. Má' megint csámcsogtok ezen a nyűves videón, és a lényeg meg elsikkad. Hány családot hozott lehetetlen helyzetbe, hány beteg életminősége romlott-és lett visszafordithatatlan az eredeti bűn következtében. Na ezen kéne csámcsogni, nem azon, hogy mentős volt-e , vagy nem.
CsipkeRózsa
Ha a gyanúsítás egy hazugságnak tűnő szöveg miatt történt, miért kell házkutatást tartani nála?

Ha nem igaz, hogy hazudott, hátha találnak a lakásban is valamit, amibe beleköthetnek?
Mondjuk, kiderül, hogy feketén ápolt embereket, jöhet az adócsalás, stb.
csak úgy....
@Clavigo: akkor mi együtt sírunk és nevetünk!
kereső
És ne jöjjön senki azzal, hogy "úgyis meghalt volna"- mert lehetséges, csak éppen nem kinok között, és emberhez méltatlan körülmények között- mert egy család nincs arra felkészülve, hogy szakszerűen ellásson súlyos betegségggel küzdő embereket.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: szerintem hamarosan kiderül,hogy nem derül ki semmi! pár hétig lehet a dógon csámcsogni,hogy a hülye ellenzék bedölt egy ,...valakinek.
jesz
@Shikari: hagyd már ezt a sok röhögés jelet..- a felvetésed mindenesetre érdekes.
vacsi
@kereső: Aki egyszer is hazudik, az HAZUDÓS - ezt még a nagymamám mondogatta. Szóval, jobb lett volna ezt a videót nem feltenni...
kereső
@vacsi: Nem tudjuk- mert nincs kellő információnk, hogy mennyiben és miben hazudott. Ami bizonyos, hogy a hölgy magán mentősként is! dolgozott- ezt volt munkatársai erősitették meg. Az, hogy jelenleg magánápolóként dolgozik szintén megerősitést nyert. És a videóban szerintem még mindig nem az a lényeg, hogy most!! mentős-e, vagy sem, hanem az, hogy tényleg haltak-e meg emberek a kormányintézkedés következményeként. Ami viszont bizonyos- az az, hogy a kormány és az állampárt HAZUDOZIK, hazudik a kórháziágyak kisöprése és annak következményei ügyében. De leginkább elhallgat-, mert ha nem beszélünk róla, akkor nincs is???
ómió
Ennél a "nagyszerű asszonynál"? Pedig méltó bolsevik szóvívőaspiráns lehetne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.