Nagyon-nagyon rossz állapotban kezd lenni a Lánchíd, tehát nem tűr halasztást a felújítása – jelentette ki a Fidesz budapesti elnöke csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Fidesz a közmédiában: Karácsony Gergely a kormánnyal csatázik, közben tönkremegy a Lánchíd

Láng Zsolt azt mondta, szakértői jelentések szerint már az is előfordulhat, hogy darabok válnak le a hídról, ami akár a hajókat vagy a közutat is veszélyeztetheti.

A felújítással Karácsony Gergely főpolgármester is egyetértett még januárban, de ehhez képest semmilyen érdemi lépést nem tett a Lánchíd ügyében – fogalmazott. "Egyetlen egy dolgot látunk, hogy folyamatosan a kormánnyal való politikai csatározás eszközének használja a Lánchidat is, de érdemi munkát egyébként sem ő, sem a kollégái nem végeznek" – hangsúlyozta.

Márpedig – fűzte hozzá – a Lánchíd Budapest egyik fontos szimbóluma, amiért a főpolgármester és a Fővárosi Közgyűlés felel, tehát Karácsony Gergelynek az a kötelessége, hogy kiírja a felújítására vonatkozó közbeszerzést, és kezdje meg a rekonstrukcióját.

A Fidesz budapesti elnöke kiemelte: a munkálatok költségei biztosítva vannak, hiszen a kormány is kész oda adni azt a hatmilliárd forintot, amit az előző ciklusban megígért, és rendelkezésre áll az a 17,3 milliárd forint is, amit még az előző főpolgármester, Tarlós István idejében különítettek el a felújításra. Hozzátette: a főváros költségvetése meghaladja a 300 milliárd forintot, tehát van pénz a munkálatokra.

(MTI)

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tarlósnak tíz év alatt sikerült volna helyrehoznia a Lánchidat (aminek a túlárazott tenderét tavaly szeptember végén dobta vissza ő maga, mert akkor sem volt rá elég pénz, és azóta még egy járvány is tovább súlyosbította a fővárosi önkormányzat helyzetét); ha nem rozsdás, klíma nélküli orosz metrószerelvényeket újíttatott volna fel az új, korszerű szerelvények áránál drágábban; ha nem emlékeznénk a 2014-re megígért elektronikus jegy- és bérletrendszer körüli csúszásokra és hazudozásokra, a háromszor átadott Várkert bazárra, a fakockákra és azokra a válogatott sértegetésekre, amelyeket tíz év alatt megengedett magának mindenkivel szemben ez a disztingvált úriember. Amely megnyilvánulásaihoz képest ma már a megafonos produkciója is üdítően szórakoztatónak tűnik.
img3.hvg.hu/image.aspx?id=6b71e112-b170-4707-b1d3-71fe71ab5e92&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30
i.imgur.com/fIZKcdd.gif
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Azok után, hogy a Lánchidat legutóbb 32 évvel ezelőtt, 1986–1988 között újították fel, miután lecsengett az idősotthonok fertőzöttsége, új macerát varrnak a főpolgármester nyakába, amelynek a felújításáról már rég gondoskodni kellett volna, a volt főpolgármester azon mentegetőzése előtt/után, hogy még a IV-es metrót is neki kellett befejeztetnie, amelyet valójában a őfélesége első kormányzása alatt állíttatott le:
.
--- VISZONTLÁTÁSRA! NINCS ÉRTELME MAGUKKAL BESZÉLGETNI! TARLÓS ISTVÁN-NAGYINTERJÚ AZ AZONNALIN
.
azonnali.hu/cikk/20200617_viszontlatasra-nincs-ertelme-magukkal-beszelgetni-tarlos-istvan-nagyinterju-az-azonnalin
.
(...) """ De ha azt kérdezik, hogy én miért nem újítottam fel a Lánchidat, akkor azt tudom válaszolni, hogy azért, mert a jelenlegi furcsa koalíció emberei meg nem újították fel a hármas metrót, félkész állapotban hagyták ott a négyes metrót,'' (.)
.
Arról nem is szólva, hogy 14,4 milliárd helyett Tarlós beérte 6 milliárddal, annyival, amennyit elpufogtatnak augusztus 20-án, a turizmus fellendítése céljából, akkor, amikor még a járvány ott ólálkodik a zemberek körül!
.
Arról nem is szólva, hogy a politikus csodabogarak nem egymással, a társadalommal cicóznak többféle kötelezettségük maszatolása közben!
ómió
Egy "jó efftársnak" nem képes a kormány duplaannyit adni, mint a saját emberének adott volna? Ez aztán az efftársi "abcúg"!
Gyütt Mönt
@ómió: nem hogy nem képes, hanem még meg is sarcolja. Ez olyan Fideszes.
Aki Én
@ómió: nincs dolgod, balfasz? Ide jársz hazudozni, uszítani?
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:21 ♦ Ezeket a régi paneleket ( "efftárs") már le kellene cserélned, mert már a huszonévesek sem veszik be, és hülyének néznek, az idősebb korosztályt meg kár vele etetned. A fidesz 20. alkalommal szavazta az ügynöktörvényt, ( Az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről, valamint az állampárti vezetők és a diktatúra állambiztonsága hivatásos állományának egyes közhivatalok viseléséből való kizárása érdekében szükséges törvénymódosításokról )
vajon miért?! Íme, a sokadik törvényjavaslat:
www.parlament.hu/irom41/07193/07193.pdf
Gyütt Mönt
@Eladott Ország: szemellenzős, menthetetlen. Ezzel még egy állatorvos sem tudna mit kezdeni.
Eladott Ország
Tarlósnak tíz év alatt sikerült volna helyrehoznia a Lánchidat (aminek a túlárazott tenderét tavaly szeptember végén dobta vissza ő maga, mert akkor sem volt rá elég pénz, és azóta még egy járvány is tovább súlyosbította a fővárosi önkormányzat helyzetét); ha nem rozsdás, klíma nélküli orosz metrószerelvényeket újíttatott volna fel az új, korszerű szerelvények áránál drágábban; ha nem emlékeznénk a 2014-re megígért elektronikus jegy- és bérletrendszer körüli csúszásokra és hazudozásokra, a háromszor átadott Várkert bazárra, a fakockákra és azokra a válogatott sértegetésekre, amelyeket tíz év alatt megengedett magának mindenkivel szemben ez a disztingvált úriember. Amely megnyilvánulásaihoz képest ma már a megafonos produkciója is üdítően szórakoztatónak tűnik.
img3.hvg.hu/image.aspx?id=6b71e112-b170-4707-b1d3-71fe71ab5e92&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30
i.imgur.com/fIZKcdd.gif
Józsipapa
ez a SZARHÁZI lángÉSZNÉLKÜLI zsolt,
és a többi fideSS- es senkiházi,
forduljon tahó pistához, és tőle kérdezzék, hogy mit nem csinált az elmúlt 5 - 6 évben Lánchíd ügyben !!!
kereső
Hol vol ez a "láng"-eszű gecihuszár az elmúlt kilenc évben? Akkor nem romlott a hid állapota? Orbán/tarlós tandem megállitotta a rohadást, vagy mi ?Tudomásul kéne venni-és fel kéne érni ésszel- , hogy a Lánczhid nem Budapest-hanem Magyarország ügye!!! (és ezt gondolja az emberek nagy többsége vidéken IS!)
Józsipapa
ajánlom a napi.hu cikkét mindekinek, de
főként a fideSS - eseknek !!!
" Bakot lő a kormány ? " - c. írását.
és a megmondó embereknek utána lehet
KUSSOLNI !!! - láng észnélküli zsoltnak,
hollik pityunak, nacsának, tahó pistának, gulyás gerinek, fürjes balázsnak és a többieknek !!!
Gyütt Mönt
Szegény Széchenyi, ha ezt tudta volna! Dögrováson a Lánchíd, helyette preferáljuk a tűzijátékot, az MTA-t lenyúlták. Erre tuti nem számíthatott.
Qqberci
A qrmány a főpolgármester szivatásával van elfoglalva, miközben Széchenyi örökségét szétqrja: Lánchíd, Akadémia...

A csutkány ezzel biztosan bekerült a történelembe: a legkártékonyabb maghor...
tudode
A "magánember" bombabiztos nélkül, elkerülték, mint ...!
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
.
Azét ezt ki kell érdemelni!
CsipkeRózsa
"Elege lett a Lánchíd körüli politikai játszmából Pálinkás Józsefnek, gyűjtést indított a felújításáért"

168ora.hu/itthon/palinkas-jozsef-mta-gyujtes-lanchid-penz-kezdemenyezes-186701
Aki Én
,,A Lánchíd felújításának kérdése legalább egy évtizede napirenden van. Egy 2011 őszén elvégzett vizsgálat megállapította, hogy ki kell cserélni a híd pályaelemét, javítani kell a korrodált acélszerkezeteket, a nem megfelelően működő hídsarukat, valamint meg kell szüntetni a láncszerkezet szorulásait.
A Budapesti Közlekedési Központ 2013-ban ki is írt egy tendert a híd és az alagút felújításának tervezésére. A nyertesnek 2014-re el kellett volna készülnie a tervekkel, a munka pedig 2-3 évig tartott volna az akkori elképzelések szerint. A malmok azonban lassan őröltek és az engedélyezési, valamint kiviteli tervek 2017 elejére készültek el.

Akkor még úgy volt, hogy a munkálatok 2017 nyarán elkezdődhetnek és a 22,3 milliárd forintos rekonstrukció 2019 végén fejeződhet be. Később a Városháza pontosított és inkább 2020 tavaszi átadást prognosztizált.

Ekkor robbant a bomba, hogy a felújítás - amelybe bevonták volna a pesti oldal villamos alagútját -, nem 2,5, hanem 6 évig tartana. Lapunk szúra ki, hogy Budapest 2018-as költségvetésében már szétválasztották a munkafolyamatokat: magát a Lánchidat 2018 és 2021 között újították volna 11,1 milliárdos összköltséggel, az alagutat 2021-től 2024-ig 5,7 milliárdból, a Széchenyi István téri villamos-alagutat pedig 2018 és 2020-között 5,2 milliárdért."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/pulzus-lanchid-budapest-karacsony-tarlos-kormany.708226.html
Gyütt Mönt
Rám már nem is emlékezel, ez elszomorít. Demens vagy.
jesz
A Lánchí nem megy tönkre csak úgy hip-hop...1848-ban tökéletes munkát végeztek az építők, aztán a náci had nagy nehezen felrobbantotta, de az újjáépítők újfent kiváló munkát végeztek.
Felesleges a köznépet riogatni, ez csak vihar egy biliben...sajnos szítják a tüzet, mindenkit mindenki ellen...

A szakemberek(az igazi hozzáértők) már jelezték volna, ha nagy baj lenne...amíg a tömött buszok is átmehetnek, addig semmi majré...
Nessy
@Gyütt Mönt: durbincs már átment szellemekkel suttogóba! Szegény papa.49. már az angyalok honlapján kommentel!
A Lánchídról meg csak annyit, hogy eddig nem volt problémája a fidesznek, most meg pár hónap alatt (közben egy járvány, forráskivonás), csodát kellett volna tennie Karácsonynak! Kissé álságos az egész kormányzati hadjárat! Az, hogy per pillanat mennyi pénz van a számlán, amellett nézni kell a kötelezettségeket is! Hitelek, tartozások, kötelező feladatok költsége! A maradék amivel gazdálkodni lehet! Igaz, a költségvetésnél nincs ilyen gond, mert majd meg lehet sarcolni az embereket, cégeket, önkormányzatokat, el lehet tüntetni uniós pénzeket!
Sámannus
Kell a lóvácska a hármas retró módjára az ócskavasak vásárlására. Tapló Pesta idején kiszórni az ablakon majd még lehet is klíma az orosz metrón Moszkvában módjára. Sokan tudják mennyit lehet költeni, csak azt hazudják el, hogy mire kell még.
A maffia csak az ablakon kiszórt pénzeket szereti, azért okosak, mert a huligánokon kívül másra nem hajlandók költeni.
Borsodi
@jesz: A lényeg az nehogy köze legyen a mészáros Tibolc párosnak a fel újításához mert akkor valóban annyi a hídnak.
Köztudott kisebb városokban is bármit fel újítanak az ideig óráig tart.Mert javarészt nem a munka minősége a lényeg ha nem a pénz szétosztása.
CsipkeRózsa
Unalmas a kormány és a lapjai, tv-i, rádiói támadása, a Lánchidat legutóbb 1986–1988 között újították fel. Vagyis, 32 éve volt rá, hogy elkezdje a rohadást, nem az utolsó néhány hónap! A felelős az utolsó 9 év, amiért nem csinálták meg a szükséges munkálatokat.
CsipkeRózsa
@tudode: Bocs, először írtam, aztán kezdtem olvasni a hozzászólásokat.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Az ilyen nagy munkálatok véghezvitelére már akkor időhatárt kellett adjanak amikor felújították, vagyis 32 évvel ezelőtt.
Sámannus
Jobban szólva a közmédia csatázik Karácsonnyal. Ezek a fostalicskák tolják a pohos szekerét Valahogy a zsiványságokról mindig megfeledkeznek, a hazugságokat meg kórusban okádják. A közmédia Karácsonynak lehetőséget sem ad, hogy megszólaljon náluk.
tudode
@CsipkeRózsa: .
Nincs miért bocsánatot kérni, mert ember legyen a talpán, aki képes emlékezni azokra a praktiKÁKRA, taktiKÁKRA, amelyben él ez az ország, ki tájékozatlanság-, ki önös érdekből-, ki a határon túlról húzva be azt az X-et, amely miatt mindazok megkapják a magukét, akik fenntartják azt a rendszert, amelyre a honfoglalás óta nem volt példa Magyarország történetében, kivételt képezve a bennszülötteket, akik kénytelenek elviselni azt a tingli, tangli bizonytalanságot, amely őfélesége egyéniségéből fakad!
csipetke
Tarlós működésének az utolsó évében az önkormányzati költségvetési hiány 114 milliárd ft volt,amiből közel 70 milliárdos működési hitel volt.Ehhez képest Tarlós azt nyilatkozta,hogy rengeteg pénzt hagyott Karácsonynak,nem érti,miért nem kezdi el a hídfelújítást.Aztán még egy adósság,amit az új vezetésnek kell fizetni,a BKV-s elektronikus jegyrendszerért 6 milliárdot kell csengetni,ráadásul ez egy bedőlt projekt.A fidesz pampog össze-vissza,ezekről miért nem beszélnek?Végülis nem Karácsony csatázik,a kormány,azaz maga orbán cseszegeti,és láthatóan élvezik.Asszem ennek a böjtje '22-ben ér el majd a fideszhez.Vajon orbán nem veszi észre,hogy ezzel egyre több ember lesz ellene?A fenenagy hatalom lassan betemeti
ómió
@Eladott Ország: Tartsd meg magadnak a propit meg a hazudozást is!
ómió
@Eladott Ország: Ötletgazdagabb aljasságokkal gyere, bolsi fajkretén! Vagy kimerült az "efftársi innováció"?
nezelodo
Hja, a Tarlós Pista bá' sosem csatázott a kormánnyal, mégis az idő alatt is rohadt a híd, és még propaganda téma sem lett belőle. Még azt sem tette meg, hogy megafonnal ráordítson a rozsdára, hogy hééé, megállni!
Nessy
@ómió: Ha ennyire utálsz mindenkit, a propit, ha ennyire nem bírod a tényeket, ha pár ismételgetett frázison, és a kormány propaganda szövegén kívül nincs mondandót, miért nem a vadhajtásoknál, vagy a pestisrácoknál hirdeted az igét? Ott senki nem cáfolna, és a stílusod is megfelelne.
ómió
@Nessy: Ilyeneket szoktál delirálni, ha valaki rámutat a bolsi aljasságokra, hazudozásra ("tényekre")? "Sajátos"!
Eladott Ország
@ómió: A Széchenyi Lánchidat szétbombázott állapot után két év alatt 1947-1949 között újjáépítették. Tarlóséknak 9 év nem volt elég, hogy a rozsdás elemeket felújítsák azután ráhagyták az ellenzéki városvezetésre, most meg teli pofával óbégatnak/ugatnak a mocskos szarházik a műszaki analfabéta Fürjes Balázs ugató fideszbirkával ( a csúti láncos kutyája) az élen!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104425536_174380427437926_8653593596809156114_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=b2768WhNoxUAX9bMg1x&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=1d7166e641d4f4d79f50dacf15dc205e&oe=5F18817A
A fidesz amihez hozzányúl szarrá változik! scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/100776393_170173714525264_9010898832195584000_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=U28rZwqi8msAX8rw9ew&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=38d5e5aaae8f138dbe38a03065ee884a&oe=5F172A5D
ómió
@Eladott Ország: A Lánchíd felújításának közbeszerzését Tarlós időben megkezdte, Karigeri meg b..szik folytatni! (Biztos ettől "haladó"!) Arra vár, hogy leszakadjon, vagy a jószerencsére? Erről ugass egyet! "Szarrá" meg az ország változott, amikor 2008-ra már szétloptátok, az államcsőd meg kopogtatott!
Eladott Ország
@ómió: tegnap, 13:08 ♦ "Tarlósnak tíz év alatt sikerült volna helyrehoznia a Lánchidat aminek a túlárazott tenderét tavaly szeptember végén dobta vissza ő maga, mert akkor sem volt rá elég pénz, és azóta még egy járvány is tovább súlyosbította a fővárosi önkormányzat helyzetét." A fidesznek tíz év alatt sikerült Európa koldusházát megteremteni az országból! A V4-ek gazdaságát, bérszínvonalát már régen ánuszrózsán csókoluk. Csak Bulgária van mögöttünk, de ő is kitette az indexet. Mi büszkélkedhetünk a világ legmagasabb ÁFA-jával, és a legrövidebb három havi álláskeresési járulékkal, a legalacsonyabb bér-és nyugdíjminimummal, etcetera... Legjobb lenne, ha befognád a szaros fidesz pofádat, te eszetlen szarfaszú birka! Takarodj a picsába a Lendvay utca agyhalottjaihoz!
ómió
@Eladott Ország: Ne hazudozz, tetüfi! "Elég pénz" tavaly is volt a Lánchídra, ám Tarlós még kedvezőbb ajánlatot akart rá egy újabb közbeszerzés kiírásával! Karigeri efftársad meg "sztrájkol", akárhogy púderoznád is! Biztos azt várja, hogy leszakadjon! Aki meg itt "Európa koldusházát" megteremtette, az a te bolsi tetübandád volt, az ország államcsődbe döntésével, non-stop népzsebelésével, fizu- meg nyugdíjlenyulásaival, évi 2x-i gázáremelseivel és hasonló "karitatív" dobásaival, miközben a szomszéd országok "állva hagytak" bennünket a "fejlődésben"! Akárhogy hazudnád is a Fideszre! Amúgy te csak mindennek "atyja", Böszmefi vezíred seggéből szemlélődve vagy képes "világlátni", vagy ezt a fokú kreténséget még külön is tanultad?
ómió
@Eladott Ország: Jé! Ne mondd! És az efftársi adóssághegyeitek (tudod: még 2002-2010. közöttről) évi 1000 milliárdos kamatait nem az MSZ(M)P Központi Bizottsága - tudod: aki "elkúrta" - fizeti, hanem azok az államháztartást terhelve az államadósságot növelik??? Ezt az "efftársi meglepit"! Vagy csak "újabb forrás" buggyant a Fideszre hazudhatók témakörében? Húzzál bele: az a te "reszortod"!
Eriksson
KariGeri még nem találta meg a megfelelő kivitelezőt a Lánchíd felújítására, ezért késik a projekt megvalósítása.
Az előzetes tervezet semmiképpen sem jó,
Eriksson
@Eladott Ország: Úgy tudom, hogy a főpolgármester úr még ki sem írta a pályázatot. Ki tudja, mire vár?
ómió
@Eladott Ország: Nagyobb hazugság nem volt a bolsi hazugságlexikon frissítései közt se? Keresd tovább! Magyarország népe meg, amúgy már tényleg jóléti társadalomban élhetne, ha nem rendeztetek volna itt 45 év kommunizmust, plusz 12 év posztkommunizmust - mindkettőt - ahogy bolsi tetvekhez illik - népkifosztással "dúsítva"!
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 08:36 ◘ Mire vár ? A harangzúgásra! Ugyanis egy önkormányzatnak vannak az építésen túl szociális feladatai is.
Eladott Ország
@ómió: ma, 08:55 ♦ A fidesz 2010-től kormányzás helyett az ország kifosztásával van elfoglalva és a "gengszterváltás" óta vezető országból sereghajtók lettünk, a volt keleti blokk gazdaságát életszínvonalát azóta ánuszrózsán csókolhatjuk. Az induláskor a kiindulási paramétereket tekintve pedig Csehország mögött álltunk. Mára már Bulgária is kitette az indexet!
Eriksson
@Eladott Ország: 10:53
Na és hogy haladnak a szociális feladatok megoldásával?
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap 14:14 ♦ Orbán agyáig nem jut el igazából az emberek, a nép szükséglete, jóléte. Az ő agya csak a bosszúval, a pénzszerzéssel és a hatalom visszaszerzésével van tele, az emberek már nem férnek bele, ahogy eddig sem. Remélem a budapestieknek lesz annyi eszük, hogy tudják, hogy nem Karácsony tehet az egészről, hanem Orbán és bandája. A kormány eljátssza az "okos" lány szerepét. Adok is, viszek is, hozok is, nem is. Jól van; mi meg odafigyelünk és nyilvánosságra hozzuk kétszínű, sunyiságukat. Elég volt! 2022!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104170935_2515198872031608_3773770315169970220_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_eSU89uG72MAX9sHqx3&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=040cd90d860df5b97aa530202a9af0a1&oe=5F188489
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104284664_174559937357139_4195703791170418621_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qqxw9a6fnBgAX9GjqKS&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=313d2774003d0fa6a833c1f208aafd06&oe=5F152364
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/105274387_174827070663759_1392851462850139499_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=10wxSuKJ0S0AX_d3ovE&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=230d246b1a3adbe73677e74aa4a82862&oe=5F143851
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/87536994_2430253043859525_4910866929096327168_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=wgNt03W4CgsAX9SkZ3v&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=f599008047477290b720deb683751391&oe=5F1759D9
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104865017_175034230705879_5502420284469824813_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=cpCFByS1UcMAX8uSzck&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=de908fb8535f2edb70a68a39147b64cc&oe=5F1A6676
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104117650_175034014039234_6456211753357015148_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=gSQNKZjoGRgAX-YvxiT&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d81e739e8d4f82e0814243aed795d539&oe=5F19A6E3
Eriksson
@Eladott Ország: Szép kis gyűjtemény. Én is teszek hozzá egy hangos képet:
www.youtube.com/watch?v=n5-K4G8Cyzg
meg még egyet:
www.youtube.com/watch?v=Y3odxx21-NM
ómió
@Eladott Ország: Amikor bennünket a volt efftársi országok simán lehagytak, tetüfi, az a 2002-2010. efftársi időszaka volt, bármilyen kétségbeesetten próbálod azt is a "Zorbánra" hazudni A kifosztást illetőn meg két szám: államadósság 2002.: 8000 milliárd, államadósságunk 2010.: 22000 milliárd! A kifosztottságunk a különbözet, mert se nem vettetek, se nem építettetek belőle semmit!
Eladott Ország
@Eriksson: =@ómió: scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/102665207_173470897466043_7490330803100860065_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_BeNN4sOE1UAX-r_8f_&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=4164664f14d25a094a73e0eb8657565d&oe=5F161A24
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/92022648_680118372554954_7593084742866567168_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=a55GaWhxpLUAX8mo-wd&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=e6f0cce1e6e43c80de46d726b724a0e5&oe=5F015EAE
Összesen 10 (tíz) üzletember – köztük Orbán gyermekkori barátja, Mészáros Lőrinc, valamint veje. Tiborcz István kezében lévő cégek 2010 óta összesen 7,85 milliárd dollárnak megfelelő 1,975 billió forint értékben nyertek meg tendereket. Ez az adott időszakban kiadott közbeszerzési megrendelések több mint 10 százalékát teszi ki. Ebben közvetlenül, vagy konzorciumok útján, valamint konkrét, illetve keret-megállapodásokban elnyert szerződések egyaránt szerepelnek.
huppa.hu/reuters-1975-billio-forint-landolt-orban-haverjainal-es-csaladjanal/?fbclid=IwAR09PN0Z3tWWT8yhxTIQrx_vINu2FKiJ5hCDxPn3xN5dF6FBu2QphvAf7bY
Sámannus
@Eladott Ország: Téves az a szemlélet, hogy csak Budapestet nem szeretik. Ők az országot is gyűlölik. Mindenféle semmirekellőknek szórják ki a pénzt arra ügyelve, hogy csak a haszontalan gyűlöletkeltők legyenek jól megfizetve. Pillanatnyilag Budapest a célpontjuk, de kilenc sor bőrt nyúznak le a vidékről is. az elvont pénzeket ugyanis értelmetlenül szórják ki az ablakon. Nem lát abból a pénzből lófingot sem az aki vidéken nyomorba született.
Eriksson
@Eladott Ország: Ideje lenne már lemezt cserélni, ez már régi és kopott is.
Haladj a korral...
Eriksson
@Eladott Ország: Nem kell támogatni, választást kell nyerni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.