A civil szervezetek külföldi finanszírozásának korlátozása sérti az Európai Uniós jogot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Majd mindjárt jön az egysíkú, tájékozatlan, bolsimániás ómidióta beteg bolsi, és megmondja a tutit efftársilag ez ügyben is.
Gyere, Propeller bohóca!
Gyütt Mönt
Én azon csodálkozom, hogy majd' mindegyik Fidesz potentát jogi végzettséggel rendelkezik, mégis képesek ilyen törvényeket hozni, sorozatban. Ezt a végzettséget nem a Soros által fizetett tanulmányaikban szedték fel.
coub.com/view/25lk31
Rockxy
igyvan!
a zeu jogrend meg emberellenes.
mellik jobb érzés?
youtu.be/fkAKoyIURsg
relatív
Az - állítólag - jogvégzett pribéklek a hatalom birtokosaiként egyre-másra hozzák a jogszerűtlen ( amit aztán jogvégzett fórumok rendre elkaszálnak , de sajnos a magyar GDP terhére ) törvényeket.

A szégyen legkisebb jele nélkül még a - jogvégzett ? - igazságügy miniszter ezt nemzetközi fórumon IS védi, annak bizonyított jogtalanságának ellenében !

Erre aztán nem lehetünk büszkék !
tudode
Akkor nyugodnának meg, ha a feneketlen győzelmi zsákba adományoznák a lóvét, oszt' ÜK tugyák kinek/knek osztoGATYÁK szét, egyre többen sertepertélnek a húsosfazék körül, ahhoz, hogy milliárdokat kuporgassanak össze, vissza!
.
.Micsoda dolog!

forbes.hu/extra/50-leggazdagabb-magyar-2019/
.
!!!
Gyütt Mönt
@Rockxy: nem ma ismertük meg az EU-t és az előírásait. Akkor miért is léptünk be?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.