A gazdasági intézkedésekkel 1,2 millió magyar munkavállaló munkahelyét sikerült megvédeni – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kormány: 1,2 millió munkahelyet sikerült megvédeni
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hangsúlyozta: ahogy várható volt, a munkaerőpiacra és a gazdaság teljesítményére is komoly hatással volt a járvány elleni védekezés miatti teljes leállás. A gazdasági növekedés vonatkozásában eltérőek az előrejelzések, a kormány a Pénzügyminisztérium által jelzett 3 százalékos recesszióval számol – mutatott rá. Hozzátette: mivel a költségvetés tervezésekor nem erre számítottak, ez nagy mértékben csökkenti a költségvetés mozgásterét.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Mondjuk, ezt sem értem igazán... Ezt az 1,2 millió munkahely "megvédését" mégis mihez képest kell néznem?! O.V. szerint 4,5 millió a foglalkoztatás M.o.-... na most ebből 1,2 milliónak megvédték, a többivel meg mi van? Az opertiv törzs szerint (máj.20-i nyilatkozatuk) több, mint 100 ezren vesztették el a munkájukat, u.akkor 2020.ápr. 12-ig a regisztrált munkanélküliek száma több, mint 320 ezer volt, vagyis jó lenne tudni: ténylegesen hányan vesztették el a munkahelyüket... A "megmentett" álláshelyek számát kellene hasonlitani az elvesztett állások számához, akkor pontosabb képet kapnánk... nyilván azért nem ez a céljuk:(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
Mondjuk, ezt sem értem igazán... Ezt az 1,2 millió munkahely "megvédését" mégis mihez képest kell néznem?! O.V. szerint 4,5 millió a foglalkoztatás M.o.-... na most ebből 1,2 milliónak megvédték, a többivel meg mi van? Az opertiv törzs szerint (máj.20-i nyilatkozatuk) több, mint 100 ezren vesztették el a munkájukat, u.akkor 2020.ápr. 12-ig a regisztrált munkanélküliek száma több, mint 320 ezer volt, vagyis jó lenne tudni: ténylegesen hányan vesztették el a munkahelyüket... A "megmentett" álláshelyek számát kellene hasonlitani az elvesztett állások számához, akkor pontosabb képet kapnánk... nyilván azért nem ez a céljuk:(
kereső
Egyébként meg tudjuk, ha a kormány "megvéd" valamit- arra keresztet lehet vetni.
ittott
ezt a hasamra ütve is mondhatom. a kéérdés, hogy mennyi úszott el. ez ugyanis családokat érint. a nagy számok, meg a hülyéket.
namihami
És 700.000-et elveszíteni. Csak ez a papír hátoldalára volt gépelve.
Gyütt Mönt
@szegfue: nyugodj meg, kedves, ezt mi sosem fogjuk szám szerint megtudni, még megközelítőleg sem.
tudode
A világjárványt illetően, azaz amikor leállt az egész világ termelése, nem lehetne tájékoztatni az érdeklődőket úgy, ahogy van, és nem a feladott leckével ámítani, közel úgy ahogy az elődje, aki úgy csinált mintha élne:
.
--- Gulyás Gergely: Szeretném olyan jól csinálni, mint Lázár János! AZONNALI
.
www.youtube.com/watch?v=6X6yiwGdzzI
.
???
solidedge
Közel ötszázezer meg elment a lecsóba. Európában a legrosszabbul nálunk kezelték ezt az ügyet. Ezt akár hogy fényezik sötét marad.
Béla333
Megvédeni? Mitől, kitől?
Már megint a hazudozás megy csak...
SystemError
1000 milliárd munkahelyet védett meg Orbán Viktor egyes szám első személyben!
Nyugi özvegyek, megy az étkezési és a külön krumpli, csak bírjátok kivárni.
szegfue
@Gyütt Mönt: 15:18 Igaz... leginkább azt kellene megtanulnom, hogy ne gondolkodjak:)))
Madácsi Pali
Mért nem mindjárt 14 milliót? Mennyivel szebb szám, és a valósághoz ugyan úgy semmi köze.
Yoda69
Ez kb. annyira hiteles, mint ahogy ha sarlos elvtars marad a fopolgi, akkor a Lanchid felujjitasa mar folyamatban lenne.
ómió
Böszmefi ezt egy "el lehet innét menni"-vel "megoldotta"!
ómió
@Eladott Ország: Efftársilag már ezt is a másikra kell hazudnotok, gyökérfi? Athina meg egy "másik csatornán tájékoztat" ugyanerről? A hazugsághatékonyságotokat, bizony, fokoznotok kell! A végén még a parlamentbe se tudtok hazudozót küldeni!
Yoda69
@ómió: Hanyan mentek el Gyurcsany alatt es hanyan mentek el orban alatt?
Nezz utana a tenyeknek, de ne hazudozz!
Eladott Ország
@ómió: tegnap, 10:40 ♦ Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök. Úgy néz ki az igazi rendszerváltásra még várni kell Magyarországon.
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s (politikai bárcás kurvák gyülekezzetek)
Orbán Viktor nemzetbiztonsági kockázat , bűnöző , politikai prostituált, szélhámos!
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/82842142_2474370802815997_6726204701508894720_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=01XA-vTho_8AX-T8Ear&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=cacda7d693575028b1fae1c3a72fe2d7&oe=5EF8FB8B
ómió
@Eladott Ország:Azért, mert a bolsi tetübanda - köztük veled - ezt hazudja rá? Kevés!
ómió
@Yoda69: Nézz utána, hogy az uniós munkavállalási moratórium meddig tartott és csak utána hazudd a másikra, hogy hazudozik!
Nessy
@ómió: Nálad már rögzült ez "a mindenki hazudik, aki nincs veled egy véleményen" szindróma. Ha nem gondolkozol a tényeken, akkor most ha leírom, hogy ahol lakom fátyolfelhős az ég, szűrt napfény és 17 fok van, arra is képes vagy leírni, hogy "efftársi hazugság"!
Yoda69
@ómió: bringas,shikari,omio, ahogy fonokod mondta nem csak az Unioban van elet. Aki akart az kivandorolhatott joval elobb. Annak az 1 millio magyarnak, akik elmenekultek orban orszagrombolasa elol, semmi kozuk Gyurcsnyhoz.
Clavigo
@ómió: Nagyon buta vagy,,mint a rosseb. Orbán ezért szeret téged.
ómió
@Nessy: Neked - úgy tűnik - az értelmezőképességed "fátyolfelhős"!
ómió
@Clavigo: Nálatok efftársilag ez így megy? És most kapcsiból hazudod rám? "Jó efftárs" lehetsz!
ómió
@Yoda69: Országrombolásról hadoválva a kórház- az iskolabezárásokra gondolsz? Netán a fizu- meg nyugdíjlenyulásaitokra? De, hisz az "haladó" efftársi Böszmevezíred "műve"! Nem baj?
Nessy
@ómió: Hogy lehet még "értelmezni" az állandó szövegedet: Efftársilag hazudik..."?
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:41 ♦ "Nálatok efftársilag ez így megy?" Nem nyilvános az ügynöklista! "Csak azért, mert a bolsi tetübanda" a fidesz beleszart a ventilátorba, te agyatlan fidesz barom!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/79374905_2437039163215828_8479927238165266432_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=bKxMfelulEYAX9JagRM&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=e289dacbc73dbbe49ae32deda470bb30&oe=5EF873CD
Huszadik alkalommal szavazta le a fidesz bűnöző és politikai prostituált banda az ügynöktörvényt!
www.youtube.com/watch?v=obr2LFGASMc&feature=youtu.be
ómió
@Eladott Ország:Te hányat fogadtál be közülük, gyökérfi? A bérhazudozás mellett most ezt a "vonalat" is abszolválod?
Yoda69
@ómió: Tudod te jol o1G orszagrombolasat. Generaciokba fog telni kijavitani azt a gazdasagi es moralis errort amit orban okozott az elmult 10 evben. Felteve ha sikerul levaltani. De ismerve orban csalo maffia mechanizmusait ez nem lesz egyszeru menet.
ómió
@Eladott Ország: Az "ügynöklista" akkor lesz nyilvános - bolsi tetüfi létedre már tudhatnád - ha majd a saját kartonjaitokat, amikből "csupán" néhány vagonnyit semmisítettetek meg, visszarakjátok a kupacba!
ómió
@Yoda69: Ennél azért ütősebb hazugságok kellenének! Kérd ki talán Athina efftársnőd "tanácsát"!
Yoda69
@ómió: Ongolt lottel bolsi! Az ugynoklista nyilvanossagra hozasat pont az orban-maffia gatolja.
ómió
@Nessy: Azon a "nyelven" csak efftársak - mint te - kommunikálnak, ergo hazudnak is! Ezt is rám hazudnád?
ómió
@Eladott Ország: Ne "szerénykedj"! Túlmunkában, még "kommunista szombatokon" utólag készítettetek nekik! Ahogy Gál J, efftársatok utólag "dokumentál" Karigeri efftársatoknak! Miért teszel úgy, mintha nem tudnád? Csak, hogy hazudozhass?
ómió
@Yoda69: Már megint a tetves bolsiságotok másikra hazudása? Nem uncsi még? Rakjátok vissza a magatok megsemmisített kartonjait, tetüfi, és majd akkor lesz "ügynöktörvény"!
Nessy
@ómió: Nem! Részedről a hazugozás tény, amit nem lehet "rád hazudni"!
Yoda69
@ómió: Itt bolsi csak te vagy meg a teves fideSS haverjaid
Gyütt Mönt
Tudom már, hogy kitől kellett megvédeni a munkahelyeket. Hát a SOROSTÓL!
ómió
@Yoda69: Nem! A bolSSik itt a magadfajta bolSSi tetvek, akik tetves bolSSiságukat állandóan másra hazudnák! De legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már?
ómió
@Nessy: Amikor benneteket, bolsikat hazugozlak, az bizony - jól mondod - tényeken alapszik! Ezért nem ráhazudás ez, hanem ténymegállapítás!
Yoda69
@ómió: Te mocsok roman fattyu. Secus voltal, magyarokat gyilkoltal, most meg itt osztod az eszt. Ismerunk te bolsi geci, hiaba valtogatod a nickjeidet havonta.
ómió
@Yoda69: Ütősebbeket kéne rámhazudnod, tetüfi! Ezek "puhaságától" még Athina efftársnőd is pironkodna! Ilyen gyenge a "felhozatal" a bolsi hazugságlexikonban?
Yoda69
@ómió: Itt csak te hazudsz komcsi ivadek. De hat ezert fizetnek neked a fideSSes propaganda legenyek.
De lehet hogy te meg penzt se kapsz, a sok baromsagert amit idehanysz. Te magadtol vagy ennyire degeneralt.
Yoda69
@szegfue: június 18., 12:58-ra
Ezen nincs is mit erteni. Propaganda szoveg az omio, shikari fele barmoknak. Hazugsag az utolso szoig. Az sem zavarja oket hogy kovetkezetlen a hazugsag, hiszen az omio feleknek tok mindegy mit mond a fuhrer.
szegfue
@Yoda69: Igaz... Ráadásul Ómiónak is csak addig terjed a hozzászólása minden témához, hogy "efftársilag a bolsik ráhazudnak"... de ha megkérdezed, arra már nincs logikus, értelmezhető válasz. Azért arra kiváncsi lennék, ha a jelenlegi kormány intézkedéseivel nem értünk egyet, akkor mi "bolsi efftársak" vagyunk, akkor ő magát hova sorolja? Netán az "igazmondó juhászok" közé?:))))
Yoda69
@szegfue: Rosszabb, ha nem ertessz egyett a fideSS intezkedeseivel hazaarulonak titulalnak.
omio,shikari,bringas, farok meg a tobbi fideSSes balfek meg a haza megmentojenek.
De nem lesz ez mindig igy :)
ómió
@Eladott Ország: Sok "szép, efftársi" linked van még? Tartsd meg őket! Neked valók!
ómió
@Yoda69: Te is a saját tetübolSSi "mintázatodat" hazudnád rám, gyökér? De legalább a mai gyökérkezelésen meg az Internacionálétok eléneklésén túl vagy már?
Nessy
@ómió: Frissítsd a szoftvert! Már olyan értelmetlen és unalmas vagy, az állandóan ismételt "efftársi hazudozással"! Esetleg néha a cikkhez is lehetne véleményed, ha van valahol mélyen eltemetve!
ómió
@Nessy: Ha bolsevik "éleslátásodat" elkerülte volna, az első kommentem itt a cikkhez szólt hozzá! De - ha "lendületben vagy" - hazudd le nyugodtan! Na, ehhez jött hozzá magad és efftársaid hazugságözöne. Innét folytasd, ha van mit!
Nessy
@ómió: De elolvastam! Hány százezren mentek el az elmúlt 10 évben???
Az talán nem "hazugság". Egyébként valóban veled felesleges "vitatkozni", mert az összes érved a vitapartner le hazugozása.
ómió
@Nessy: Arányaiban kevesebben, mint a környező "volt szocialista" országokból! De, hát ezt "vívták ki" nekünk efftársi eleitek! Az 50 év lemaradást a "rothadó kapitalizmus" mögött! És most ezt kell a "Zorbánra" hazudni? Amúgy, ha te hazugságot tapasztalsz bárhol, azt minek nevezed?
ómió
@Eladott Ország: Buggyant egyet szarkupacságod? Szerencse, hogy az "illata" nem jön át a neten!
silber13
@ómió: -figyu csak : " Stultus es, qui facta infecta facere verbis cupias " Na ez jellemző ád és a hozzád hasonló páriákra...
ómió
@Eladott Ország:Szóval, "örökké élő Géza", mármint a tetves bolsi rablóbandád "örökké élő" udvari bolondja "frissült"? Athina "frissítette", vagy csak, amit rátok értett, azt hazudnád másokra? Mert nálad az így "efftársias"!
ómió
@silber13:Valamit mondani is akartál "stultus"-kám, vagy csak megártott a bolsevik "öntudat"?
silber13
@ómió: Egy műveletlen tahó fidesz béren vagy, semmi más! Persze nem tagadod meg a paaszti mivoltodat!!.-))))))))
szaboria1
Megint a közmunkára akarnak építeni. Csak egy kis szösszenet hús feldolgozó cégek közmunkásokkal akarnak dolgozni így még a minimálbért sem fogják megkapni. Csak a nettó 55000.-ft/hó ért dolgozhatnak. A másik meg a föld tulajdonosok is közmunkásokkal dolgoztatnak.
ómió
@silber13: De azért, bolsi fajgyökérként legalább a következő gyökérkezelésed után megnyugodhatnál már! Vagy az agybajod már menthetetlen?
lusta
@szegfue: Mi van, mi van, megy a lecsóba.
silber13
@ómió: Kusadj és inalj sebesen ,mert nem kapsz ingyen kaját fideszéktől!
szegfue
@lusta: Na igen... mindent, amit "megvédenek" ez a sorsa.
Aki Én
Szeretnek arról beszélni, ami ha nem is nekik köszönhetően, de megmaradt, mint inkább arról, ami nekik köszönhetően tönkre ment.
Már régóta csak a buta szektájukhoz beszélnek, a valódi kisebbséghez.
ómió
@silber13: Nálatok így dívik? De akkor miért velem foglalkozol? Miért nem rohansz a 30 ezüstért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.