A miniszterelnök is megemlékezett a csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tiborról.

Orbán Viktor gyászol: "Fekete a víz a medencében"
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó emlékére a Nemzeti Sport cikkét osztotta meg ezzel a kommentárral:

Lesz-e még? Nem lesz. Fekete a víz a medencében. Meghalt Benedek Tibor. Nyugodjon békében!

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Kussolhatnál román retek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem dagadt bunkó, attól fekete, hogy a te sötétségedet tükrözi! Mit nem értettél azon, hogy a család visszafogottságot kért??? =))
RonaGyuri
@Shikari: épp ez az az ilyen szaros ócska paraszt-suttyóknak (és a szaros románoknak is) pofa be, ha egy valódi magyar polgárt gyászolunk! =))
RonaGyuri
@Shikari: pofa be szaros román pribék!
Eladott Ország
Orbán nem egy miniszterelnök sok ember számára, hanem a két lábon járó Jézus Krisztus, aki ott és akkor segít, ahol csak tud. Pontosan ilyen jó érzéssel tölt el bennünket a Fidesz-KDNP évtizedes gondoskodása. Lettünk is mára a hazának büszke, nemzeti meg keresztény polgárai.

Egy, csak egy legény van talpon a vidéken,
Kórházakat járja, bátran és serényen;
Szörnyű felelősség reng araszos vállán,
Orvul gazdagszik a jó magyarok kárán.

Széles nagy világra irigykedve bámul,
Máshol is lopna, nem csak ez országbul;
Azt hinné az ember: tömlöcben a helye,
pedig ő egy büszke kormánynak a feje.
Clavigo
@Shikari: Kussolhatnál román retek...
tudode
Aki igazán gyászol, az nem osztja meg az egész világgal!
tudode
@Eladott Ország: .
Már korábban rájöttem arra, hogy SZOLGÁNAK gyenge eresztés, de amikor rövid gatyás korában "szinesben" kiadta az Édesapját is, emberileg sem tartom sokra
.
---- Orbán Viktor - Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
.
www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo&t=12s
.
Nevelhetetlen!
Málna
@RonaGyuri: Amit Orbán tett, egyáltalán nem ütközik azzal, amit a család kért. Értelmezz, Gyuri bácsi...A mocskos szádért meg szégyelld magad!
Málna
@tudode: Ennyi idősen már tudhatnád, hogy nem mindenki úgy éli meg a dolgokat, ahogy te. Mindenki másképp gyászol.
RonaGyuri
@Málna: Orbán alfeléből ki-kikukucskálva persze minden így tűnik! =)) Ja és ha mocskos szájat említesz a NER-társaidnál keresgélj!!! =))
ómió
Az netán itt csak efftársilag megengedett?
Málna
@RonaGyuri: Ez nem attól függ, hogy honnan nézed, csak értelmezni kellene, amit olvasol. Ez most nem sikerült. A te korodban pedig illene úriemberként viselkedni. Ez sem szokott összejönni.
Cicamama55
Benedek Tibor sportolói, emberi nagyságát őszinte szavakkal méltató ez cikk, melyet Orbán Viktor megosztott. Tiszteletteljes, méltó megemlékezésnek érzem a miniszterelnök reakcióját.
Cicamama55
@Eladott Ország: Nemcsak kiragadni kell részletet a mondatból..."Benedek Tibor sportolói, emberi nagyságát őszinte szavakkal méltató ez cikk, melyet Orbán Viktor megosztott A cikk nem őszinte, vagy mi a gond? Hiányzik egy "a", "ez a cikk" helyesen. ...Én is sokszor fejezem ki nem tetszésemet O V ténykedésével kapcsolatban, de ha-az én véleményem szerint- valamit helyesen tesz, azt is véleményezem.
Eladott Ország
@Cicamama55: tegnap, 14:23 ♦ Orbán sose volt őszinte! "Zörög, mint a mákgubó. Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél. " Orbán (1993) Orbán 1992-ig liberális elveket vallott, a Liberális Internacionálé alelnöke volt. Akkortól megfordult a szele: a konzervatizmus felé fordult, ott volt hely hatalmi törekvései számára. Pártja strukturális átalakítását, centralizálását szorgalmazta. Mára Európában a „sötét erők” európai vezénylő tábornokának nevezi Macron francia elnök, aki kijelentette: „Nem fogok engedni a nacionalistáknak és a gyűlöletbeszéddel politizálóknak.”
Az ilyen embernek nincs helye a közéletben, és a megfelelő helyre kell tenni!
Cicamama55
@Eladott Ország: Értettem eddig is amit írtál. A cikket ami a Nemzeti Sportban megjelent nem ő írta, csak osztotta. Én arra alkalmaztam az őszinte jelzőt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.