Megrögzött hazudozónak nevezte anyját a Hír Tv-nek adott interjújában az MSZP videójában szereplő Németh Athina lánya.

Súlyos vádakkal illette saját lánya az MSZP kamuvideójának "mentősét"

A neve elhallgatását kérő nő azt is elmondta, anyja sosem járt Németországban egészségügyi képzésre, és igazi neve Németh Gertrúd Aténé. 

Azt is hozzátette, édesanyjának

mindössze általános iskolai bizonyítványa van. Szerinte azért vállalt több alkalommal betegápolást, mert gyógyszerfüggő, és így akart nyugtatókhoz jutni.

Arról is beszélt, hogy a kamuvideó főszereplőjét a kilencvenes években sikkasztásért, 2008-ban pedig kuruzslásért elítélték.

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Azt hiszem egyértelmű, hogy szélhámosság történt. Ilyenkor viszont felűzi az ember, hogy kinek mi lehetett az érdeke, racionalitása: Ebbe beleértem az ismertséget is vagy bármit, ami ilyen embereknél szóba jöhet

Németh Gertrúd Aténének nem tudom mi volt ebben a racionalitás, hiszen azzal, hogy vállalta az arcát és tudhatta, hogy ellenőrizve lesz, hiszen halottakról beszélt... Lehet hülye, de ennyire azért szerintem senki. Így nem fut senki falnak egy ország előtt.. Az MSZP volt annyira nyomorék, hogy bele is futott. Részemről ennek örülök is, mert ezzel a "potens" pártokhoz vándorol, aki eddig még nem tette..

Az MSZP-nek szintén nem hozott amúgy a konyhára, egy nyilvánvalóan megbukó történet használ fel.. Tehát nem ők az "értelmi szerzők"

A lányának akár emberi oldalról vagy bárhogyan nem tudom értelmezni, hogy ez miért volt jó...Mindenesetre valóban nem életszerű, hogy valaki ennyire elhordja az anyját tv-ben még, ha igaz is ez az egész .

Még, ha a "mentős" nő elmebeteg is, a lánya egy jól szituált értelmes valakinek tűnt. Az ilyen emberek nem szoktak ország világ előtt így beszélni egy családtagjukról még, ha igaz is... Nem gondolunk ilyenekre, de ezt az ő ismerősei is látják, facebook, stb, stb. Nem szokták ezt akarni az emberek...

Szerintem 1-2 hónap és ahogy eddig mindig most is össze lesznek kötve a szállak. Persze akkor már késő lesz. Tehát a célját elérte a dolog. Szóval, ha visszatérünk arra, hogy ennek a történetnek milyen közeg látja hasznát, akkor talán az is egy verzió, hogy holnaptól a kedves mama és lánya boldogan élnek sok sok millió forinttal. Volt azért már hasonló helyzet Terry Black-el, Baukó Évával, svéd nővel.. Pénz meg ügye nem számít. Megvenni 2-5 embert akár több százmilláért mindig sokkal olcsóbb, mint egy hasonló hírértékkel rendelkező történetet pörgetni plakátokon vagy a médiában. Olcsó és hatékony eszköz!, persze csak annak, akinek ilyen eszközök felhasználása nem összeférhetetlen az erkölcséivel... Ismerünk ilyeneket azért :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: KarenAZ83
Szerеtnél аlкalmi szехet?
А puncijоm аz Ön rendеlkezéséге áll!
Itt mеgtаlálja prоfilоmat tеlefonszámmаl -> http://www.k­­i­­­­ssia.club......
durbincs
@Gyütt Mönt: Azt mert Varangy-alsokát hord , ami elől hátul nyitott ? még nem lett hip-hop agyrottyantból - 1 SekK-majster ?
igaz vizeldés @csak húgy...: ? igaz fingos @jesz: ? igaz tudatlan @Giovanni Alba: ? igaz Bezzeg - Tahó @simmering73: ?
+megent ez büdi-tekercs @kula: ?
Gyütt Mönt
@durbincs: azt olvastam, hogy te lennél a bedegeci, másutt meg hogy nem vagy bede. Akkor simán geci vagy?
durbincs
@Gyütt Mönt: maga ismeri a magyar betűt ? modhatni faékkel verték bele a fejibe ? 50Iq-s Neandervölgyi ? vagy csak bányás
csillekerékkel ?
durbincs
@bencemacska: ?
maga ormotlan lebukott,s leszerepelt ,rúzsos férfi ? hónapokig bujkál ? azt most Abortált ? intelektualisan apadt ?
@bencemacska: A gyülekezet papjának,a reábizott hivek zaklatása+hágása + zabigyerekcsinálása,az Isteni küldetése?
Mert Már Maga Sátánt Szolgálja ? mint csak e 3 zavart ? @Giovanni Alba: @csipetke: @csipetke: @Horizont: azt @bencemacska: hát maga meg melyik helyi-bányás vizeldébe nőtt fel ? 1000km-re -ákkcentussal, pár marék banyiért ?
Idiotikában-abnormáliában ,a hol ez a rettenet sokbün-teljesen természetes ? söt dicséretes ?
Azt @bencemacska: mert maga is csak 1 abortált ? 1 intelektuálisan apadt,s lokális kis hülye ? @csak húgyos...: sal ?
@Pálinkás Pál: Palika virítson már ? még ha nehéz is a repedt agyával ? jó udvari-budin született,oxigényhiányosan ?
@kula -ba meg mártva ?
@solidedge: amaga szerencséje meg ? az igen repedt agya ? látványosan ? mint csak a lent soroltak ?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: @nezelodo: 3in klónók ?
@nezelodo: ha maga a bányába A "Sarki - Fény" ? akkor milyenek lehetnek a többiek ?
@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy: ... ?
@Horizont: @Dr plágium: @csak húgy.: @silber13: @solidedge: @SystemError: Pedofil@görbetükör: @Aki Én: ... ?
@nevemnick: ? @Yoda69: @tudode: @jesz: @simmering73: @Aki Én: @Lepényleső: @lusta: @namihami: @nusika: ?
@Pálinkafőző Rézüst: @Dr.Doktorovics trinitron.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: @relatív: ... ?...
durbincs
Szeparepa2: Julius 1-től Mozikban :A Piko-Vasut-Film bemutatja : A Varangyivadék 2 avagy a Kopasz Varangy bukása ? a föszerepben @Szeparepa2: mint elmerottyant : Kopasz Varangy ? narrátor a balkézről tesó Varangy-Alsoka, @Gyütt Mönt: ?
ripacse-müvész úr = Ballonkabátos Pedofiló de suttyo @SystemError: Sittes nevén csak Csudafurulya =@bakcsubakka: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok