Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a legfinomabb megfogalmazásban sem tartozik a szavahihető emberek közé: pillanatnyi érdekei szerint gond nélkül csúsztat, lódít, túloz, hazudik. Ezt egyébként nem én mondom, hanem maga a szómágus. Sok éve már, hogy a hazánkba akkreditált külföldi…

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Belenavigáltuk magunkat ebbe a helyzetbe és a jelek szerint nem tudunk innen kijönni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
Ne azt nézzék amit mondok ... Úriember tartja a szavát. Mondom: az ÚRIEMBER!
CsipkeRózsa
@Béla333: Nem tudunk, mert nem engednek innen kijönni. Orbán törvényei megoldották az örök kormányzásukat. Csak kirobbantani lehetne őket.
simmering73
"...jól leplezték polgári, nemzeti, keresztény jelszavakkal, folyamatos ellenségképző propagandával, a megszállt média hathatós segítségével.
Tipikus náci retorika.
Béla333
@CsipkeRózsa: 19.11
Részben van igazad! De nagy tehetséggel megyünk el azon helyzetek mellett, a nélkül, hogy ezt egyáltalán észre vennénk, ami megoldást hozhatott volna.
Aztán ahogy telik az idő, valóban egyre rosszabb lesz...
Béla333
"A három orbáni mondatból (elszólásból?) tulajdonképpen minden megmagyarázható, ami az elmúlt tíz évben történt.
1.) A megragadott hatalom segítségével igyekeztek bebetonozni nyerő pozícióikat, átalakították a választási törvény és átszabták a választási körzeteket.
2.) Saját önös érdekeiknek rendelték alá a költségvetést, az állami beruházásokat, az uniós támogatásokat. Ledarálták mindazon intézményeket, amelyek megakadályozhatták volna a szabad rablást: az Országgyűlést, az Alkotmánybíróságot, az ügyészséget, a rendőrséget, a médiát, a bíróságokat, az Akadémiát, az irodalmi és színházi életet, az iskolákat.
3.) Mindezt jól leplezték polgári, nemzeti, keresztény jelszavakkal, folyamatos ellenségképző propagandával, a megszállt média hathatós segítségével."

Hogy lehetünk ilyen hülyék, ilyen sokan, hogy ekkora baromságokat elhiszünk ennek a hantabajnoknak?
Tényleg félázsiai népség vagyunk, ahogy a szemünkbe vágta a pávatáncos...
tudode
Ki tudja meddig játszhatja a nemzet kaméleonja szerepét, azok után, hogy már a kerekasztalhoz odaengedték, és azt javasolta bétervként a tárgyalóféllel, hogy "Gyerekek szedjétek össze magatokat, mert különben végetek van", és egy jelenlévő azt javasolta (milyen igaza volt), a détervként a Fidesz nélkül tárgyaljanak, de az MDF ebbe nem ment bele:
.
----- Az Ellenzéki Kerekasztal története 1/17
.
www.youtube.com/watch?v=VIDnK4bQNnc
.
Nem kevesebbe, harminc évébe került az országnak az a faragatlan ficere!

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.