Egy férfi meghalt, amikor azért nem láttak el egy beteget, mert a mentősök megvárták a település szélén a rendőröket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Nem ők tesznek arra esküt hogy "életem kockáztatásával is", viszont a rabosító harcostársai igencsak lemaradtak az eseményről.
sokanvagyunk
...egyébként ők is megállnak itt-ott, amíg a TEK meg nem érkezik. :)
Gyütt Mönt
Nem tudok arról, hogy a mentősök kaptak volna golyóálló mellényt, vagy legalább egy nyomorult láncinget. És kaptak-e önvédelmi oktatást?
Giovanni Alba
"Ahogy arról az Index korábban beszámolt, Csenyétén szombaton lett rosszul egy 49 éves férfi, leállt a légzése, és a szívverését sem tudták kitapintani. A mentők telefonon keresztül segítették az újraélesztést, közben Krasznokvajdáról és Encsről is elindítottak egy-egy mentőautót. A helyiek szerint viszont túl lassan érkezett a segítség, ezért egyre többen és egyre ingerültebben hívták újra a 112-t. A fenyegetések miatt a mentőket arra utasították, hogy csak a rendőrökkel együtt menjenek be a településre, ahol csaknem 200 ember gyűlt össze. De mire a rendőrök megérkeztek, a férfi meghalt." Most mégis mit akarnak elérni? A halott nem fog feltámadni, a mentősök továbbra sem fognak ilyen helyre bemenni, és attól tartok, a mélyérzésű rokonok sem fognak magukba szállva elgondolkodni. Pedig annyira egyszerű a képlet : hőbörgés helyett együttműködés.
Csizmás Kond
Most kéne tüntetni a mentősök mellett vagy a cigányok ellen...vagy erre soros nem ad pénzt ?
Gyütt Mönt
@Csizmás Kond: a pénzt csak ellopnák. Soros küldött pénzt a vörösiszap károsultak megsegítésére is, de valahogy útközben eltűnt, elvesztette közpénz jellegét.
Csizmás Kond
@Gyütt Mönt: Az nem bűn ha valaki valamit elhisz hanem inkább a tudatlanságának tudható be, viszont azt továbbadni mint tény na az már bűn.
Gyütt Mönt
@Shikari: Farkas Flórián biztosan bemenne, ő annyira humánus, szívén viseli a romák gondjait. 1,6 milliárdot kapott a Híd a munka világa projektre.
csak úgy....
@Shikari: azért az érdekes,hogy a "földühödött cigány bandát" a fidesz (krumpliér) békésen elvitte szavazni! a "cigók" 90% a fideszre szavazott,köztük te is dade.
csak úgy....
@Gyütt Mönt: csizmás a saját szemének sem hisz, csak a fidesznek..
csak úgy....
@Shikari: blablablablabla tibi! ezt pont te mondod!? :)
Csizmás Kond
@Gyütt Mönt: ...hamár a cigányfenyegetést nem annyira kedveled mint a vörösiszaptragédiát hát legyen...a segélyeket központosították és az állam nem egyedenként fizetett hanem közösen és leginkább közösségben ugyanis a segély nem csak abból állt hogy ha valakinek mosógép kellet azt adtak hanem egy új települést kellett létrehozni teljes közművesítéssel ahol a károsultak némileg ugyanott folytathatták ahol abbahagyták...szóval a saját kárát azon kell visszakövetelni aki a kárt okozta...mert az állam megtette a kötelességét csak ezt a sok félretájékoztatott egylövetű soha a büdös életében nem tudja megérteni mert képtelen rá.
Gyütt Mönt
@Csizmás Kond: milyen érdekes, hogy Soros most már közvetlenül Budapestnek utalta a segélyt. Tanult a korábbiból, így nem bízta az államra az elosztást.
Csizmás Kond
@Gyütt Mönt: ...ja és mire költötték ?
solidedge
Viszont a mentősök megúszták verés nélkül. Valamit valamiért.
Gyütt Mönt
@Csizmás Kond: múlt idejű a kérdés, ezek szerint tájékozott vagy. Én úgy tudom, hogy még nem költötték el.
Csizmás Kond
@Gyütt Mönt: ..akkor még meg kéne legyen valahol...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.