A miniszterelnök értékelte az Európai Bíróság civiltörvényről hozott ítéletét, beszélt a Lánchídról és az uniós újraindítási tervről is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
ha ezt egy másik embertől hallod, hívják a mentőt és viszik zubbonyba, közben már tömik belé a gyógyszert !
tudode
Elmenőben a vírus, előkerült Soros!
Aki Én
Aggasztó kórkép rajzolódik ki...
Hogy nem látják még sokan, hogy nagy a baj?
SystemError
"
Az Európai Bíróság csütörtöki ítéletében kimondta, hogy a civil szervezetekről szóló magyar szabályozás sérti az EU-jogot, többek között erre is reagált pénteki Kossuth rádiós interjújában Orbán Viktor.

A bírósági ítélet szerint, amikor a magyar kormány a külföldi támogatásban részesülő civil szervezeteknek előírta, hogy egy nyilvántartásba vétel mellett bejelentési kötelezettségük is van a pénzről, és szankciókat helyezett kilátásba azokkal szemben, akik nem tesznek ennek eleget, akkor ezzel hátrányosan megkülönböztető és indokolatlan korlátozásokat vezetett be. Orbán az ítélettel kapcsolatban elmondta, neki valójában „jó kedve lett” ettől, mert abban az szerepel, hogy az átláthatóság egy olyan érték, amit joggal tűz ki célul egy kormány.
"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.