Rovó László politikai támadást sejt a vizsgálat mögött, az egyetem több személy ellen feljelentést tett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nehogy már olyanon csússzon meg a maffia együttműködése, hogy kimondják az igazságot...
Inkább hazudnak reggel este éj délben. Meg akkor is, ha éppen alszanak.
Béla333
"A Szegedi Tudományegyetem rektora március közepén Ausztriában volt síelni, de miután hazajött, nem vonult önkéntes házi karanténba, hanem bement dolgozni és műtött is. Mint később kiderült, Rovó elkapta a koronavírust.
A rektor később közleményben elismerte, hogy valóban fertőzött lett, de azt írta, hogy nem bizonyítható, hogy a koronavírus külföldön került a szervezetébe, és kizártnak tartja, hogy valamelyik páciensének továbbadta volna a fertőzést. Amint arról beszámoltunk, a közlemény eredeti szövegében benne volt, hogy hol síelt, ám a szöveg hamar megváltozott. A megemlített osztrák települést, Söldent a koronavírus-fertőzés miatt végül teljesen lezárták, de már előtte felszólítottak minden ott megfordulót, hogy vonuljon karanténba."
24.hu/belfold/2020/06/20/koronavirus-szeged-rektor-rovo-laszlo-etikai-vizsgalat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.