Vörös Józsefet a hatmilliárd forint kárt okozó Széchenyi Bank egykori igazgatósági tagjaként gyanúsították meg. Az ügyvéd közvetítésével kerültek Simicska Lajos egykori cégei Mészáros Lőrinchez, akinek megbízásából Vörös földeket is vett, és volt, hogy együtt utaztak magánrepülőn meccset nézni. Ilyen magasra még nem csapott a NER-ben az igazságszolgáltatás.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Asszem a nyomozókat leváltják,,és internálják őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Nem a börtön hűvösétől kell ennek sem félnie, valami mástól annál inkább... A ügyvéd sem a védőbeszéd megfogalmazására kell neki, hanem a végrendelet megírásához.
Clavigo
Asszem a nyomozókat leváltják,,és internálják őket.
kereső
Matolcsyt mikor hallgatják ki, és Boros Imrét???
Nyírfa
Ez nagyon szép lenne, ha nem tudnánk, hogy ebben az országban Orbán engedélye/utasítása ellenére semmi nem történhet a saját köreikben, az államapparátusban, a gazdaságban.
A kérdés tehát az, Orbánnak mi érdeke fűződik a történtekhez.
Clavigo
@Nyírfa: Valószínűleg átvágták a Gazdállatot...
kereső
@Clavigo: lehetséges, hogy töröcskei felesége el kezdett "luxus feleségként" viselkedni, igy aztán a percent elmaradt?
Clavigo
@kereső: A Zalkotmányos Költségek elmaradására tippeltem én is...
Béla333
A Lőrinc haverját? Kizárt dolog...
Polt Peti már húzza is a cipőjét, bemegy még a hátvégén is és rendet tesz itt a fejekben...
kereső
@kereső: "Bedőlt a bankja..." ez az érdekes@Nyírfa: !
Nyírfa
@kereső: @kereső: Oké, de ez egy hatéves történet, míg a buldózert csak most küldték rá a résztvevőkre. Ebben a pillanatban egyedül a Simicska-Mészáros-Orbán bizalmasaként számon tartott Töröcskei van szabadlábon, bár gyanúsítottként még a listájukon van.
kereső
@Nyírfa:" A Transparency Internationalnak az a meglátása, hogy a Széchenyi Bank ügyében folyó nyomozással valami nincsen rendben, ennyi idő alatt vagy azonosítani kellett volna a felelősöket, akiket gyanúsítottként el is kellett volna számoltatni, vagy le kellett volna vonni azt a következtetést, hogy a pénzügy-felügyeleti szempontból tilalmas banki műveletek nem ütköztek büntetőjogi előírásokba és nem valósítottak meg bűncselekményt – mondta lapunknak a szervezet jogi vezetője. Ligeti Miklós szerint az utóbbi forgatókönyv azonban nem életszerű, hiszen az MNB intézkedései azt feltételezik, hogy a Széchenyi Bank nem működött normális, prudens pénzintézetként, sőt, akár a hatóságok is mulaszthattak az engedélyezése során."

Az eddigiek alapján fennáll a veszélye, hogy ez a nyomozás is arra a sorsra jut, mint amire számos, politikai szálakkal is rendelkező, magasra vezető korrupciós ügy nyomozása a rendszerváltoztatás óta. Amint az sem derült ki a közvélemény számára megnyugtatóan, hogy mi történt valójában a nagyjából 200 milliárd forint közpénzből kikalapált Postabanknál, és a polgárok azt sem tudhatják, hogy kik működtették a Tocsik-ügy néven elhíresült privatizációs pártfinanszírozást, úgy ezúttal is megvan az esély arra, hogy a teljes igazság rejtve marad."
Nyírfa
@kereső: Ez sajnos nem a Nyugat, ahol újságírók kormányt tudnak buktatni. Igaz, ehhez a társadalmi muníció is hiányzik.
Piszkos világ lett Magyarországon, de ez a többséget, láthatóan nem zavarja. Csak, könyörgöm, akkor ne akarjanak európaiaknak látszani, és büszkén utasítsák vissza az EU pénzét is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.