Bármit is jelent a magyar popkultúra társadalmasítása, Demeter feladata lett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@lampa laz: Biztos ehhez is remekül ért! De mi az ördög az a "társadalmiasítás"??? Komolyan kérdezem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
"a miniszteri biztos „koordinálja a magyar könnyűzene, valamint a kortárs magyar popkultúra megújítását és társadalmiasítását”. és ez az erdélyi bennszülött fogja a magyar popkultúrát megújítani...
Nessy
@lampa laz: Biztos ehhez is remekül ért! De mi az ördög az a "társadalmiasítás"??? Komolyan kérdezem!
Nyírfa
Vajon mit jelenthet a magyar popkultúra társadalmasítása? Olyan barackfa alatti talpösszeérő nemzeti giccset?
Szegény magyar kultúra megint kap egy szöget a nemzeti szalaggal feldíszített koporsójába.
A temetésén el lehet énekelni a fehérvári huszárokat. Vagy a székely himnuszt.
kereső
Egyáltalán mi a lófüttyért pofázik bele a hatalom a magyar popzenébe?,egyáltalán mindenbe? Ráadásul, a hatalom még csak nem is egy magyarra bizza a magyar kultúra egészét- hanem egy székelyre. Ez a demeter menjen haza, gyarapitsa székely kultúrát-és ne nekünk, magyaroknak ossza az észt.
Nyírfa
Nekem ebből a székelybizniszből nagyon elegem van. Kádár alatt még együtt éreztem velük, meg, néha elméláztam, milyen lenne SZOT-beutalóval nyaralgatni Erdély hegyeiben, de ma már oda a székelylegenda: kiderült, hogy ők sem a jellemükben izmosak. Ez van. Orbán a zsák, és megtalálta a határon túliakban a foltját.
Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy a kortársaink közül TGM, a nemrégen elhunyt Diurnus sem Pesten született, és mi lenne velünk Ady, Arany János , a Hunyadiak nélkül...szóval, vigyáznunk kell a stigmákkal.
A jövőben olyan kormányfője legyen az országnak, amely a mindenkiben meglévő nemesre építi a politikáját, s magunk mögött hagyhatjuk annak orbáni ellentétét.
Clavigo
Törölték a kommentemet... Tehát mégy egyszer... Ezt a bozgort is magasra dobta a szenyvíz...
lampa laz
@Nessy: ezt még a gúgli sem tudja megfejteni. A lényeg, h megint találtak egy főhülyét meg egy baromságot amivel sok milliót el lehet lopni.
Nessy
@lampa laz: Állítólag ebbe benne foglaltatik a pop szakrális zene is. Ezzel csak egy gond van, hogy próbálkozik bár vele több kis együttes is, csak éppen nincs szövegírójuk, és jó zenészük. Ezzel a fiatalokat akarják megszólítani, nem sok sikerrel.
lampa laz
@Nessy: Amíg a fiatalok az amerikai és nyugati könnyűzenét helyezik előtérbe, addig talán nem kell aggódnunk egy ilyen fideszt kiszolgáló macskajancsi demeter miatt. Majd akkor ha nálunk is egy ilyen diktátor szerzeményeit kell a nap 24 órájában hallgatni mint a türkméneknek Gurbanguly Berdimuhamedovét. Gáspár gyerek felházára sem ugrottak rá a fiatalok, legfeljebb a kíváncsiság vitte el őket a hókusz-pókusz előadására.
Clavigo
@Horizont: Ez a bozgor kb. annyira szimpatikus,,mint g. fodor gáborka... De ,hogy hol találnak rá ezekre a rágcsáló arcokra,,az rejtély...
Nessy
@lampa laz: "Dicsőítő éneknek" is nevezik. nem Orbánt, hanem pl. Istent dicsőítik. Szeretem a templomi gospel kórusokat. Vagy az Ő Happy Day -t ami tényleg világhírű! A szívem csücske a Amazing grace. Bocelli a Milánói Dóm előtt állva áprilisban egyedül énekelte, gyönyörű volt.
vitriol
@Horizont: kösz az infót, épp kérdezni akartam, hogy ki a túró az a demeter szilárd, -hát sosem találtam volna ki. A képét elnézve jól illeszkedik a kormányhoz. A mai fiatalok érvényesüléséhez elég betanulni a fenti idézetet: "megveszekedett stb."
Józsipapa
ilyen senkik kellenek a MAGYAR közéletbe ???
SZÉGYEN !!!
lampa laz
@Nessy: Tényleg csodálatosak és nincs a világon olyan ember aki ne ismerné ezeket, így felülmúlni sem lehet őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.