Kásler Miklós újabb feladattal találta meg a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőjét. Kibővítette a nemzeti könyvtár, a magyar könyvszakma és irodalmi közgyűjtemények integrált fejlesztéséért felelős miniszteri biztos feladatkörét Kásler Miklós. A Magyar Közlöny pénteki számában megjelent rendelet szerint az emberi erőforrások minisztere Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőjét megbízta, hogy "koordinálja a magyar könnyűzene, valamint a kortárs magyar popkultúra megújítását és társadalmiasítását. " Bármit is jelentsen ez.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Talán erre a zenére Kásler is emlékszik. Most neki fognak ilyeneket írogatni:

CPg- Erdős Péter(Kásler Miklós)
www.youtube.com/watch?v=bni_MMk0K7Q&fbclid=IwAR0Qq8Bo0EI1M3dH83BFE4nbJMrZd3Fat1SeDuu0Q-0vU6KpUlDh4g4QIB8
Clavigo
Ezt a bozgort is magasra dobta a szenyvíz...
RonaGyuri
Popkultúra társadalmasítása???

viccnek is elborzasztó, de komolyan gondolják, sőt kormányzati szinten akarják irányítani

„a Válasz Online megszerezte azt a hétoldalas dokumentumot, amelyben Demeter „Szilárd „ a századvéges elemzőből az elmúlt időszakban egy rakás fontos – vagy annak tűnő – intézmény vezetője, miniszteri biztosa vagy éppen hangos kritikusa lett.” felvázolja, hogy az új(abb) szerepkörében, „a magyar könnyűzene megújításáért” felelős miniszteri biztosként, hogyan tervezi társadalmiasítani, átszervezni és megreformálni a magyar könnyűzenét.”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.