Európa parlamenti képviselőjét küldte a Fidesz az ATV Egyenes beszéd című műsorába az Európai Bíróság civiltörvényről szóló ítéletét megmagyarázni. Deutsch Tamás felmondta a kötelezőt, vagyis amit korábban Varga Judit igazságügyi miniszter mondott, hogy a bíróság megerősítette: a cél helyes, fontos az átláthatóság és annak szándéka. Ha ennyire fontos az átláthatóság, akkor miért titkosította a kormány a Budapest-Belgrád vasút szerződéseit, dobta fel a labdát Krug Emília műsorvezető. "Egyetlen egy információ az, érhetően, (..) ami nem teljeskörűen nyilvános: az a hitelfelvétel,"mondta Deutsch, mire Krug szembesítette, hogy a kormánypárti kétharmaddal elfogadott jogszabály ennél sokkal többet titkol el. Bár a műsorvezető jelezte, hogy a kínai hitelből épülő vasutat csak példaként dobta be, Deutsch hegymenetbe kapcsolt, és kijelentette: a kormány tett arra javaslatot, hogy uniós forrásból legyen a beruházás finanszírozva, de elutasítás volt a válasz. "Ezért volt Magyarország kénytelen...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Qqberci: Tompika! Aki hazudik, lop is!
cikicakk55
@Qqberci: Szerintem ez az emberszabású már annyira leépült a sok drogtól agyilag,hogy akkor sem normális,ha éppen nincs benne narkó.
Qqberci
@cikicakk55: " akkor sem normális,ha éppen nincs benne narkó. "

Ez már egy gazdaságos állapot...
SystemError
Megint fos készen össze-vissza beszél. Viki nem fog örülni
csak úgy....
egyszer már említettem!- ha a hivatásos soföröket pszichiátria vizsgálatra kötelezik,akkor a hivatásos politikusokat miért nem!?
kokopelli
@Béla333: ő lehet az a megmondóember,aki a logikátlan,hülye és kényes fideszbaromságokat feltálalja!
A hülyesége predesztinálja őt arra a posztra! A Novák Katalinnal az igazi Fideszt képviselik "kifelé"!
solidedge
A hazugsággal összetákolt rendszert csak hazugsággal lehet megvédeni. És még Gyurcsány a hazug.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.