A baloldal kamuvideóval próbálta lejáratni az országot – reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ szombaton Ráczné Földi Judit, a Demokrata Képviselők Közösségének elnökének kijelentéseire.

A DK polgármestereit és önkormányzati képviselőit tömörítő szervezet vezetője, a párt elnökségi tagja szombati sajtótájékoztatóján bejelentette, közérdekűadat-igényléssel fordult a DK a Nemzeti Kommunikációs Hivatalhoz, hogy kiderítse,

mennyit költött a kormány "propagandára válságkezelés helyett" február óta.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ erre úgy reagált, az a "baloldal" beszél, amelyik nem szavazta meg a rendkívüli jogrend meghosszabbítását, és "kamuvideóval" próbálta lejáratni Magyarországot (az egy másik párt volt).

A fontos nevű Kormányzati Tájékoztatási Központ arról "tájékoztatott", hogy a baloldal bizony kamuzik

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az ennek az un. kormányzati izének nem bántja a kényes ormányát, hogy pártunk, és kormányunk leakaszt a pártlóvén kívül a KOMMUNIKÁCIÓS sóhivatalon keresztül tíz milliárdokat, csak úgy
.
www.google.com/search?q=Kommunik%C3%A1ci%C3%B3ra+50+milli%C3%A1rd&oq=Kommunik%C3%A1ci%C3%B3ra+50+milli%C3%A1rd&aqs=chrome..69i57j33.14249j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Szégyen! Kiröhögik a holló csőréből a sajtot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Az ennek az un. kormányzati izének nem bántja a kényes ormányát, hogy pártunk, és kormányunk leakaszt a pártlóvén kívül a KOMMUNIKÁCIÓS sóhivatalon keresztül tíz milliárdokat, csak úgy
.
www.google.com/search?q=Kommunik%C3%A1ci%C3%B3ra+50+milli%C3%A1rd&oq=Kommunik%C3%A1ci%C3%B3ra+50+milli%C3%A1rd&aqs=chrome..69i57j33.14249j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Szégyen! Kiröhögik a holló csőréből a sajtot!
Béla333
A "tájékoztatás" is arra szolgál az emberek hülyítése mellett, hogy a közpénzeket el tudják lopni.
Semmiről nem adtak tájékoztatást a járvánnyal kapcsolatban, a Szeszilke féle csapattól sem lehetett semmit sem megkérdezni közvetlenül, hazudtak nekünk éjjel-nappal! Ugyanis csak ehhez értenek!
Sokmilliárdos tájékoztatási kampány? Röhej!
CsipkeRózsa
Egy tájékoztatási hivatalnak az a munkája, hogy embereket lejárasson, mi köze ezekhez a témákhoz? Az volna a dolga, hogy a valóságot mindig elénk tálalja, persze a kormány tevékenységéről.
human
Van ilyenünk a NER-ben, hogy tájékoztatási központ??? Végül is van Gazdasági Versenyhivatalunk is. Egyformán semmi értelme nincs ezeknek az Orbán-rendszerben.
ómió
Csak "hozták a formát" az efftársak!
Nessy
@Shikari: Te tudod, hogy mennyit költöttek propagandára, mennyit a járvány elleni védekezésre, mennyit vontak e más területekről, mennyit osztottak szét olyan témákra, melyeknek semmi köze nincs a járványhoz?
Ha ismered az adatokat, kérlek oszd meg velünk, gyarló olvasókkal.
Aki Én
@Shikari: @ómió: Propaganda mindenek előtt, Azzal még a járvány is legyőzhető.
Nyírfa
Annyit költöttek és költenek propagandára - bele értve a határon túli költéseket is -, amennyiből itthon be lehetne indítani a gazdaságot, rendbe tenni a Lánchidat, szavatolni a vírus miatt elbocsátott munkavállalók megélhetését, és még sorolhatnám, mi mindenre kéne a közpénzt fordítani. De, erre még várnunk kell, csak egyre türelmetlenebbül kérdezem: meddig?
Aki Én
@Shikari: ...igen, látom. Nektek, bolsiknak mégis megfelel
Aki Én
@Shikari: ...te imádod a libsibolsikomcsikat. Már azt sem tudod kiért vagy oda, te buta, nyamvadt törpe?
Nyírfa
A legjobb védekezés a támadás, tartja a közmondás. Az én életfelfogásom szerint becsületesen jó élni. Minden egyéb csak színjáték.
Aki Én
@Shikari: ...jó, megdultál. Akkor buzi ánuszékszer. Nem rám tartozik az identitászavarod.
Aki Én
@Shikari: ...azt nem tudom, hogy tényleg buzi vagy-e, habár ha mondod, biztos így van. De, hogy nőhöz nem jutsz, az halál biztos.
Clavigo
@Shikari: Te rottyantó is vagy,oláh ??
Nessy
@Shikari: Talán lehetne kissé visszafogni az agarakat! Neked mindenki libsibolsi, aki más véleményen van. De a kutya mindenét! Az adók, a járulékok, a befizetések azért jól jönnek a kormánynak az osztogatáshoz, a szavazat vásárláshoz, a haverok kistafírozásához!
A pitiáner bosszúállás is hoz valamit a költségvetésbe! Persze, oktatás, egészségügy, szociális ellátás ígéreteket kap szokás szerint! Mert bár járna nekik pénz, de nem jut!
Nessy
@Shikari: Klassz! Az nem "ocsmányság", ha naponta egyik másik fórumtársnak a vélemény nyilvánítása abban áll, hogy hazudok, hazaáruló vagyok, Soros bérenc meg még egyéb kulturált jelző?
Úgy egyébként soha nem voltam, nem vagyok, és erre a kis időre már nem is leszek egyetlen pártnak sem a tagja! Nem is feleltem meg soha a kívánalmaiknak. Igenis, liberális vagyok! Soha nem kérdeztem meg a beteget párttag e, lojális e a kormányhoz, milyen vallású! Ma sem tennék másképp! Tudod mit, irj, amit úri kedved diktál. Csak cudar kedvemben vagyok, és lehet előjönne belőlem az "ősintelligencia", ami manapság amúgy is trendi!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te butának születtél és bután is visz el az ördög,
nem sok öröme lesz belöled a pokolba! fogadok,hogy sakkozni sem tudsz!? :)
Nessy
@Shikari: Néha nem ártana elgondolkozni, hogy amikor pl. ellenzékről gyűlölettől csepegően beszélnek, az az ország szavazópolgárainak fele. Ahogy a kormánypárti szavazók a másik fele! Most a határon túli levelezőtagozatosoktól vonatkoztassunk el.
Egyébként más fórumtársak szövegeit is idéztem.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 20:50
Na most aztán megmondtad a frankót mehetsz haza,aztán a kutyáddal baszathatod magad.
Olyan magyaroskodó nemzeti szittya módra.Te román korcs.
Clavigo
@Shikari: Buta vagy Bugsy...meg bunkó is.
csak úgy....
@Shikari: káprázatosak az érveid! te ,akár a fidesz utolsó reménysége is lehetsz..
ómió
@Aki Én:Nyomod is! Aljas hazudozással "dúsítva"! Egy Lenin Rend tuti "kinéz" neked!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.