A főváros teli van pénzzel, és azt csak értelmesen kell felhasználni – nyilatkozta Orbán Viktor a Lánchíd felújítása kapcsán. A CÖF még ennél is továbbment: nem engedhetik, hogy Budapest főpolgármestere a Lánchíd nyakára térdeljen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Na, a kormány ádáz ország-ellenes harcában beveti a félnótásokat IS !
Gyütt Mönt
@relatív: már várom a Mi hazánkat, a Fradi B középet meg a kopaszokat. Olyan CÖF-ös meg polgári meg stb.
Eladott Ország
Mindenki azt gondolja magáról, hogy feddhetetlen, és a morális fölény az ő oldalán áll. A lónak a faszát. Nyomorúságos nemzeti árokásók évtizedeken átívelően forgatják a szemüket azon, hogy bezzeg a másik oldal. Ezek sajnos nem pusztán szimbolikus kérdések, erről szól minden, az egész életünk, miközben a nagy leleplezők röhögve szarnak a fejünkre. Nekik addig jó, ameddig mi bezzegezünk, ameddig vannak ők és vagyunk mi, ameddig van ez a napos oldal és van a másik, sötét oldal, és ameddig hörögve esünk egymás torkának. Addig is ők elégedetten bőgetik a motorokat 65 milliárd forintból, mert most kurvára össze kell fogni és összehúzni a derékszíjat, és 25 millió eurót már állítólag ki is fizettek a józan ésszel semennyire nem magyarázható trieszti kikötői terület 60 évre szóló koncessziós jogáért. Kellettek ezek is, mint egy falat-kenyér, mint Kövér László a nemzeti összefogásnak és a társadalmi megbékélésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.