A most érettségiző – és hamarosan új szavazó – diákok érettségi bizonyítványuk mellé a miniszterelnök levelét is megkapják – állítja Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos.

Orbán Viktor levelét is megkapják bizonyítványuk mellé az érettségizők – egy buzgó iskolaigazgató már közzé is tette

A leveleket az Emmi közvetítésével juttatták el a tankerületekhez.

„A magyar miniszterelnök nem tud leállni, amikor az önreklámról van szó. Most arra kötelezte a középiskolákat, hogy az érettségiző (rövidesen új szavazó) fiatalok bizonyítványa mellé tegyék oda a jóságos vezető kedves levelét is. Dübörög a propagandagépezet”

– kommentálta a független politikus, hozzátéve, a Xantus János kétnyelvű Gimnázium igazgatója már ki is tette a levelet az iskola honlapjára.

Íme:

Orbán Viktor levelét is megkapják bizonyítványuk mellé az érettségizők – egy buzgó iskolaigazgató már közzé is tette

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@nezelodo: szimplán elmebeteg, megrögzött hazudozó.
nezelodo
@Aki Én: ma 11:54. Látod, mégis csak fájlalja, hogy a Fletó alatt kizavarták a neki is nyugodt életet biztosító sárga házból!
ómió
@Aki Én: Most éppen azt buggyantad, bolsi szarkupac, hogy a múltat már végképp eltörölted? De a tetves bolsiságod mai másra hazudásán meg az Internacionálé mai eléneklésén azért már, ugye, túl vagy!?
Aki Én
@ómidióta a buta bolsi: figyu már, te munkásőrnek is hülye! Meg kellene újulnod, mert a mélysötét egysíkúságod már nagyon uncsi. Az a baj, hogy egy mondatba belefér ami benned van. Ez kevés az értelmes léthez, te buta, hazudós bolsi.
ómió
@Aki Én: Tetves bolsiságod mai másrahazudási kvótáját is teljesítetted, görényfi! Az Internacionálé is megvolt? Vigyázz, tetü, mert lemaradsz a Lenin Rendről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.