Nincs még két éve, hogy létrehoztunk egy barométert, amelyen bárki ellenőrizheti, szabadon dolgozik-e az Index. A szerkesztőség ekkor egyhangúlag kinyilvánította, hogy két alapvető dolog nélkül nem létezik az Index: ragaszkodunk a tartalmi függetlenséghez és a szerkesztőség érinthetetlenségéhez. Szerettük volna, ha a rengeteg pletyka és konteó között rendet téve egyértelműen jelezni tudjuk az olvasóinknak, hogy mi, a szerkesztőség tagjai mikor érezzük azt, hogy baj van. MOST BIZONY AZT ÉREZZÜK: AZ INDEX SZERKESZTŐSÉGE VESZÉLYBEN VAN. Kívülről ugyanis olyan befolyás ért minket, amelynek vége a szerkesztőség megszűnése lehet. Aggódunk, hogy egy csapásra, egy szervezeti váltással elvesznek azok az értékek is, amelyek miatt ma az Index az ország legnagyobb és legolvasottabb lapja lett.

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ez csak idő kérdése volt. Jól mutatja, hogy mennyire szarul állhat igazából a fidesz, ha "szükséges ellenzéki" maradék médiákra mennek. Hozzáteszem én nem szeretem az indexet, mert hírhajhász, hatásvadász, de szerintem minden üggyel foglalkoznak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.