Torlódás az M7-esen Törökbálint Budapest felé, de az M0-son is élénk a forgalom a déli szakaszon.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Élénk a forgalom az M0-s autóút déli terelt szakaszán az M1-es irányába, Dunaharaszti és Halásztelek között szakaszosan torlódnak a járművek, 40-50 perc is lehet a plusz menetidő.

- Az M3-as autópálya bevezető szakaszán is erős a forgalom, az M0-s csomóponttól telítettek a sávok, 10-15 perces menetidőtöbblettel számoljanak!

- Az M7-es autópályán, a főváros felé, Törökbálint térségében az erős forgalom miatt torlódás alakult ki a 12-es és 16-os km között. 20-25 perc a menetidő-növekedés.

- Lezárták a 12-es főutat Zebegény határában a 17-es km-nél, amíg a korábbi heves záporok és zivatarok okozta károkat helyre nem állítják. A 7,5 tonnánál könnyebb járművek Márianosztra felé kerülhetnek, 2,8 m magassági korlát figyelembevételével. A 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek a 2-es főúton Hontig, a 12-es főúton pedig csak Zebegényig közlekedhetnek! A főúttal párhuzamos kerékpárutat is lezárták, Zebegény a Kóspallag-Márianosztra útvonalon érhető el, ami csak gyakorlott kerékpárosoknak javasolt.

Június utolsó hétvégéjétől újra érvényben lesz a kamionstop!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.