Pökhendi, lekezelő volt, de nagyon értett a szakmájához.

Főleg levágott emberi testrészeket vihetett haza a pátyi boncmester

A Blikk értesülései szerint sokáig az egyik fővárosi kórházban dolgozott az a pátyi férfi, akinek házában emberi testrészeket találtak a rendőrök, azután került át mostani munkahelyére. A lap úgy tudja, hogy legalább 30 éve dolgozik boncmesterként a gyanúsított, akiről egy volt kollégája azt mondta:

Mi egymás között mindig azt mondtuk, hogy nem százas. Nagyon különös dolgai voltak, a stílusa pedig bicskanyitogató. Rettentően pökhendien és lekezelően beszélt mindenkivel. De a szakmáját nagyon értette. Szégyent hozott ránk, és ezt soha nem bocsátjuk meg neki

- idézi a Blikket a 24.hu.

A bulvárlap szerint az a legvalószínűbb, hogy nem holttesteket, hanem amputált testrészeket vagy abortumokat lopott el a boncmester, amelyeket a szövettani vizsgálat után egy zsákba vagy lezárt koporsóba gyűjtenek össze, és adnak át a hullaszállítóknak. Azt viszont már senki nem ellenőrzi, hogy valóban annyi testrészt ad-e át a boncmester, mint kellett volna.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az így felnevelt disznók husát és feldolgozott részeit eladta (mások ették meg) vagy saját fogyasztásra csinálta? A levágott állatok élelmezésével a család vajon tisztában volt-e?
Nem lepődnék meg, ha a vásárlói (ha mégis volna ilyen) most ezt a barmot csontoznák ki.
Joker
Home office ban dolgozott ,hazavitte a munkát :-(((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.