Egy ideig pihentették a cuccot a bűnözők.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) közleménye szerint a Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Kábítószer Bűnözés elleni Osztálya (KBEO) nyomoz kábszer-kereskedelem bűntett miatt P. Zsolt 50 éves budapesti lakos és társai ellen. 

Közel öt kilónyi kábszer volt elásva a nyaraló kertjében

Fotó: police.hu

A férfi nagy mennyiségben szerzett be heroint külföldről, amit a 45 éves K. István segítségével egy domonyvölgyi nyaralóban pihentetett, majd azt higítva nagyobb mennyiséget éért el, amit nagyobb profittal értékesített tovább. 

"Egyik vásárlója a 49 éves P. Pál volt, aki a megvett drogot szintén továbbadta. A rendőrök megállapították, hogy egyik férfinak sincs érdemi munkahelye, illetve legális jövedelme, miközben valamennyien luxus körülmények között éltek.

A KR NNI nyomozói azt is megtudták, hogy nagyobb mennyiségű heroin érkezett P. Zsolthoz, ezért bűnügyi akciót szerveztek a drogkereskedők elfogására. A férfit az M3-as autópályán vonták intézkedés alá, mivel Domonyvölgyről Budapest felé indult – a gyanú szerint kábítószert adni P. Pálnak. Ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de nem járt sikerrel. Elfogásakor alsónadrágjából már előre kiporciózott heroin került elő. Ezzel egyidejűleg a KR NNI felkérésére a Terrorelhárítási Központ egysége a vidéki nyaralóban elfogta K. Istvánt. Az összehangolt művelet harmadik helyszíne P. Pál fővárosi otthona volt, őt a lakása előtt vonták intézkedés alá a nyomozók"

- áll a közleményben.

Közel öt kilónyi kábszer volt elásva a nyaraló kertjében

Fotó: police.hu

A három férfi elfogása után a KBEO nyomozói átvizsgálták azok ingatlanjait, a domonyvölgyi nyaralóban 131 gramm heroingyanús anyagot, 73 gramm folyékony metadont, és csekély mennyiségű marihuánát találtak, az udvaron pedig talajradar segítségével közel 5 kilogramm kábítószergyanús anyagot – az előzmények ismeretében feltehetően heroint – találtak elásva.

"Az anyag vizsgálatára szakértőt rendeltek ki. A nyomozók a bűnös úton szerzett vagyon elvonása érdekében lefoglaltak 2,5 millió forintot, valamint 4500 eurót, négy nagy értékű luxusautót, illetve zár alá vettek öt ingatlant és három bankszámlát.

A KR NNI munkatársai a három férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat" – olvasható a közleményben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Ugyan már kábszer... már mindegy lett volna, azt írni, hogy kábszi...
Gyütt Mönt
@DeborahAK92: leszbi vagy? Nem tudtam.
BarbaraIO89
Szerеtne fоrró szeretеttel beszélgеtni?
А jó úton vаgy!
----
http://kissia.club...
MaryOE78
Szia! Кéгjüк, szаvаzzоn az oldаlamon tаlálhаtó егotikus képeimért -> http://www.Kissia.club...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.