Gyomorforgató ügy.

Egyre durvul a pátyi halottszállító esete: a férfi kereskedhetett is a hazavitt emberi szervekkel

A Magyar Nemzet információi szerint R. Dénes nem boncmester, hanem egykori boncsegéd, aki évek óta pedig halottas szállítóként dolgozott.

A hazalopott holttesteket a férfi a telkén tárolta, nagy valószínűséggel kereskedett vagy kereskedni akart velük. A rendőrség kijelentette, hogy gyilkosság sosem történt – mindezt a testrészekből állapították meg.

Jelenleg még nem világos, R. Dénes felesége tudott-e róla, hogy a férje milyen szörnyűséget művel, ám ha bebizonyosodik, hogy a férfi kereskedett a testrészekkel, nagyon nagyon hosszú börtönévek várnak rá.

Mivel a férfi tartott disznókat és tyúkokat, a szomszédok mindig úgy gondolták, hogy emiatt van bűz. A férfi és felesége jó néhány évvel ezelőtt elköltözött az ingatlanból, az állatokhoz legtöbbször jött vissza a furgonjával.

Jelenleg R. Dénest emberi test tiltott felhasználásával gyanúsítják.

„Ezt el lehet követni élő embereken és a halott emberek testén, vagy annak részein. Aki azonban halott testét vagy halott testrészét megszerzi, alapesetben három évig tartó szabadságvesztéssel büntetik. Ha viszont ugyanezt egészségügyi szolgáltató alkalmazottjaként követi el, 1–5 évig tartó büntetés járhat érte”

– mondta dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd.

Ha kereskedett is a holttestekkel, a büntetés még súlyosabb lehet: akár 2-8 év is járhat érte, ha egészségügyi alkalmazottról van szó.

Forrás: Blikk/Magyar Nemzet/Bors

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Nem értem az ilyen szemeteket miért nem lehet kiirtani? A gazt is kiirtjuk. Ezek emberi gazok.
Oposit
Saját disznóival kéne élve megetetni ezt a férget, mint a Hannibálban a perverz bárót. Azt meg nem hiszem, hogy a felesége nem tudott ezekről a dolgairól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.