A szokásosnál kevesebb turistával indult a balatoni szezon idén, a koronavírus mellett az időjárás sem kedvezett az első szünidei hétvégére váró vendéglátósoknak. A jelek szerint a közönség is kicserélődött, a fizetőképes vendégek még nem jelentek meg a tónál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
" Idén emelte árait – tavaly 530 forint volt a sima lángos, most már 600 –, de azt mondja, nem a válság, hanem az alapanyagok drágulása miatt." ez nettó hazugság...1 kg lisztből kényelmesen kijön 10-12 lángos... a liszt,/nagyvonalú leszek legyen 200 Ft!!/...nos ,akkor lehet számolni...és most a lángosos számlaadásáról nem is beszélek!!!
csak úgy....
2 forint a meleg lángos kikapott a ferencváros! már az áremelések is mutatják,hogy lassan öregszem
kokopelli
@Eladott Ország: ...az NDK halálával a Balaton is elkezdett haldokolni! Az évtizedek előtt véglegesen leköltözött
ismerőseim megpróbálják szépítgetni a dolgot,de az ő szájukból is hamisan cseng a "végre nyugalom van" önvigaz-
talás! A gyerekek nyertek valamit azzal,hogy a bpesti lakást "örökölték! Az unokák még tanácstalanok...!
Málna
@kokopelli: Siófok mellé járunk nyaralni. Szép időben tele a part, a Balaton, a vendéglátóhelyek. Haldoklásnak semmi jelét nem látni.
verőce21
Ez a hír nem lehet igaz! Egy ismerősömék, fiatal házaspár, két hete nyitott, egy palacsintázó, fánkozó..., vendéglátóhelyet. Első nap 93.000 Ft tiszta bevételük volt...
kokopelli
@kokopelli: én anno Kenesére jártam a haverhoz,aki az apósék házát örökölte,mivel az öreg Fűzfőn dol-
gozott !Tanuja voltam az 1989-ben kezdődőtt kenesei hanyatlásnak! Az NDK-sok a csehek...elmaradtak,
és az üzletek bezártak!
Eladott Ország
@kokopelli: ma, 12:49 ♦ A német unokák meg jobban járnak ha Nyugat-Európába mennek nyaralni vagy ott vesznek ingatlant, mert ott már olcsóbb pihenni és ingatlant vásárolni. A spanyolok a német turisták előtt nyitották meg először a határt, ( karantén nélküli beutazás) mert sok német utazik oda és van ott ingatlanja. A Balatoni árak már az eget verik, Mészáros, Tiborcz, Garancsi és oligarchái/vazallusai meg dögöljenek meg és kerítsék be a Balatont is és egyék meg egymást. A magyar turista jobban jár ha Horvátországban vagy Görögországban nyaral, mert még mindig olcsóbb mint a Balaton. A fideszes újgazdagok meg százmillákért kivágva a nádast feltöltve a Balaton partot, építkezzenek maguknak és örüljenek egymás ánuszrózsájának.
Eladott Ország
@kokopelli: tegnap, 13:04 ♠ Jelenleg a komplett fideszes baromfiudvar bocsánatkérést követel mindenkitől – a nemzetből kizárt magyaroktól , a brüsszeli bürokratáktól , sőt kiderült az is, hogy az UNESCO-nak, nem tetszik az, hogy épül a haza, sem az, hogy virágzik a magyar nemzet és mindenkinek jobb lesz. Az ENSZ megnézheti majd magát, hiszen a magyarok szuverenitásába senki, ismétlem senki nem szólhat bele. Arról Orbán Viktor egyszemélyben dönt, arról másnak még csak véleménye sem lehet, hiszen ő, mint az ország lakossága által kétharmados többséggel megválasztott vezető azt tesz, amit csak akar. Ha egy toronyházat épít fel a Duna kellős közepére, amiből majd lenézhet a saját népére, akkor azt teszi, mi köze az ENSZ-nek, különösképpen az UNESCO-nak ehhez? Magyarországon a demokrácia így működik és kész. Addig is várjuk, hogy Szijjártó megvédje hazánkat, a keresztény Európa bölcsőjét.
kokopelli
Az ATV-ből az az egykori "okostojás" már évekkel ezelőtt azt mondta,hogy Spanyolban a tengerparton vett vala-
mit,mert a Balatont el lehet felejteni! Én nézem az ARD-t,a ZDF-etés az összes tartományi adót késleltetés nélkül,
ergo ismerem külföldi túristá igényeit.Én soha nem voltam Balaton drukker! A magas hegyek érdekeltek
Amíg a fiaim kicsik voltak,addig Balaton,de úgy 12éves kortól inkább a tengerentúlt részesítették előnyben!(Disney
World (Fl.),Disney Land,Water World (Ca),..stb-k!
Gyütt Mönt
@Eladott Ország: 06:36 Szijjártó = Süvi (ha olvastad az Állatfarmot Orwelltől).
ila51
Albániát is dícsérik , szép helyek , olcsó árak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.