A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy kaposvári férfi ellen, aki munkavállalója szándékos rongálása miatt ökölütéssel vett elégtételt.

Eltörte az alacsony munkabér miatt dühöngő alkalmazottja arccsontját

A sértett hosszabb ideje dolgozott a vádlott tulajdonát képező cégnél.

A vádlott és a sértett között 2020 áprilisában a cég telephelyén szóváltás alakult ki a munkabér összege miatt, ezért a sértett indulatosan távozott a műhelyből, majd az udvarra kilépve felfigyelt a cég egyik ott parkoló tehergépkocsijára, amelynek letörte a visszapillantó tükrét – olvasható az ügyészség hivatalos honlapján.

A rongálást a vádlott is látta, melytől indulatba jött, és előbb lábon rúgta, majd nagy erővel ököllel arcon ütötte a férfit, akinek súlyos – az arccsont törésével járó – sérülése keletkezett.

A Kaposvári Járásbíróság büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban a büntetlen, és a bűncselekmény elkövetését megbánó vádlottat az ügyészi indítvánnyal egyezően 300.000 forint pénzbüntetésre ítélte. A büntetővégzés jogerőre emelkedett.

(ugyeszseg.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómidióta: Te is szándékosan rongálod az országos közhangulatot, mégsem törik el az arccsontod. Tudom, nálatok bolsiknál ez a módi.
ómió
Még "szerencse", hogy nem a szándékos rongálása miatt!
Aki Én
@ómidióta: Te is szándékosan rongálod az országos közhangulatot, mégsem törik el az arccsontod. Tudom, nálatok bolsiknál ez a módi.
namihami
Ha nem tetszik a munkabér összege, akkor fel kell jelenteni a munkaadót. A tükörtörést melyik munkaügyi bíróság vette be a megoldások sorába?
Akkor a vírusos ágyak mellett álló ápolónénik bemehetnek a minisztériumba és egy laptoppal fejbeverhetik a Pintért? Csak mert több pénzre számítottak? Talán a tükör nem fizette ki az általa elvárt pénzt?
Nem a pofánverés a megoldás, de a mai autóknál egy tükör letörése is járhat komoly javítási költséggel. A tulajnak nincs joga dühösnek lenni, csak a tükörtörőnek?
ómió
@Aki Én: Na! Ezzel megint "teljesítetted" tetves bolsiságod mai másrahazudási kvótáját, görényfi? És az Internacionálétokat is elénekelted már? De - jó tetves bolsihoz méltóan - legalább mindig valami válogatott aljassággal szólíts meg, nehogy a rendszertől infót kapjak a mocskodról!
csikos0612
Én vagyok.Sziasztok.Végh László Kornél vagyok.Tehát amit itt leírtak velem kapcsolatban , nem fedi a valóságot.A főnököm kirugott egy betegség miatt, és nem volt hajlandó kifizetni a bérem.Gondolom ezen mindenki felpöccentené magát, főleg úgy hogy az ő kérésére be sem voltam jelentve.Igen letőrtem a kocsiról a tükröt amiről megkaptam a számlát, 2400 ft a tükörlap, és 15000ft a felrakás szakszervízben.Ja és az állkapcsomat tőrte el úgy hogy hátulról megrúgott, és amikor megfordúltam csatt.Letörtek a fogaim is, szájzárat kaptam utána.De ellehet engem ítélni mert kimentem a fizetésemért amiért megdolgoztam.Az meg hogy az újságíró mit ir az nem fedi a valóságot.Köszi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.