Maszk nélkül akart vásárolni egy 56 éves nő egy XI. kerületi üzletben, ám a biztonsági őr résen volt.

Csontját törte a nőnek a budapesti biztonsági őr, mert nem volt rajta arcmaszk
Fotó: Pixabay

A Ripost beszámolója szerint Ibolya a Bartók Béla úton szeretett volna péntek reggel gyorsan vásárolni, de a biztonsági őr ezt nem engedte meg neki.

„Elvettem egy kosarat és már mentem is volna a reggelimért, de a biztonsági őr feltartóztatott. Közölte, hogy kötelező felvenni a maszkot, csak azután maradhatok az üzletben”

– mesélte a lapnak a nő, aki – elnézést kérve a maszk hiánya miatt – felajánlotta, hogy eltakarja az arcát, bár amúgy sem volt senki a kisboltban. A biztonsági őr azonban követte őt a sorok közé, majd felszólította, hogy hagyja el az üzletet.

„Erre már én is felkaptam a vizet, mondtam, hogy ne beszéljen így velem. Erre kiabálni kezdett, mire ledobtam a kosarat és kimentem. Ahogy kiléptem mellette, két kézzel lökött rajtam egyet. A kezemre estem, ami borzasztóan fájt. Feltápászkodtam és sírva mentem a szemközti villamosmegállóba, ott javasolták, hogy hívjak mentőt és rendőrt.”

Ibolya így is tett, s mint kiderült, eltört a jobb csuklója, ami hat hétre gipszbe került. A nő így dolgozni sem tud, emellett nagyon megviselték a történtek lelkileg is.

„Az igaz, hogy nem volt rajtam maszk, de eltakartam a számat és kimentem az üzletből, miért kellett bántani? Egyszerűen nem tudom ezt feldolgozni…”

A kórházban, ahol ellátták Ibolyát, hivatalból feljelentést is tettek, a rendőrség már kihallgatta a szerencsétlenül járt vásárlót.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Úgy tudom, hogy nem kötelező konkrétan maszk viselete, egy sál vagy bármi is jó, amivel eltakarja az arcát. Tehát a nő addig vétett, amíg nem volt rajta semmi. Utána viszont elég gáz, ami történt. Majd a kamerák igazolják a dolgot úgy is.

Sajnos az emberek 90% azonnal másként állítja be a dolgot, mint ahogy történt. Ez vonatkozhat erre a nőre is. Parasztok a biztonságiak, de valamiért azt gondolom, hogy itt verbálisan is ment a dolog közben, persze ez nem indok tettlegességre, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez meg ilyen kis madárlelkű volt, mint ahogy előadja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...biztos nem kell legyen de ugrabugri sem...mert ha nincs ugrabugri nincs csuklótörés...:)
...na de várjuk meg a holnapi változatát...mert remélem folytatásos...:)
vitriol
ideje lenne felülvizsgálni a szóbanforgó szakma követelményét, mert úgy tűnik ennek sokan nem tudnak megfelelni. Vagy rosszul állapították meg a követelmény-rendszert, vagy a gyengén teljesítők is megkapják a jogosítványt. Általános kifogás ellenük a szükségesnél durvább fellépés intézkedések alkalmával.
HlusztwisijakGotthárd
A nő részéről az az "azt csinálok,amit akarok!"
szemlélet ide vezetett...
ila51
@vitriol: ez az OKJ diploma átka ...gyorstalpaló
KisGenyo2
"A kórházban, ahol ellátták Ibolyát, hivatalból feljelentést is tettek, a rendőrség már kihallgatta a szerencsétlenül járt vásárlót." Majd ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek és kb. itt a sztori vége... ;-)
Agyarország 2020!
jesz
az őr sikeresen felvételizett az iskolaőri csapatba...neki feltétlen ott a helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.