Bármennyire is tiszteletteljes az együttérzés, Benedek Tibor családja életük legfájdalmasabb pillanatában nem szeretnének idegenekkel osztozni.

A múlt hét csütörtökön elhunyt Benedek Tibort az egész ország gyászolja, ám bármekkora is az együttérzés, csak a szűk családi kör vesz részt a temetésen.

A család döntött arról, hogy búcsúztatják Benedek Tibort

De a család lehetőséget biztosít arra, hogy a rajongók, volt sporttársak és a vízilabda fiatalabb generációja is elbúcsúzhasson a 47 évesen elhunyt legendától. Az értesülések szerint már egyeztetnek egy nyilvános megemlékezésről, és már biztos, hogy a vírus miatt szabadtéri helyszínre esik a választás. Valószínűleg a Margitsziget és a Komjádi uszoda előtti parkolót választják a megemlékezés helyének – írja a Bors.

A nyilvánosan megrendezett búcsúztató után kerül sor a család zártkörű temetési ceremóniájára.

Cikk- és címlapkép: AFP

(borsonline.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Elképesztő, hogy a Propeller "szerkesztője" nem tesz semmit a szexhirdetések kiszorításáért! Ekkora tahókat, mint ezek a k.rvák, akik senkit és semmit nem kímélve hirdetik magukat olyan cikkek alatt is, amik családok gyászát, emberi tragédiákat közölnek...Ebből látszik, senki nem felügyeli ezt az oldalt...Ez felháborító! :(((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.