A 6-os főúton baleset történt Istvándi és Kisdobsza között.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

A 6-os főúton, Istvándi és Kisdobsza között két személyautó karambolozott. A 245-ös km-nél lezárták a fél útpályát.

Élénk a forgalom a főváros környéki főbb útvonalakon. Lelassult a közlekedés az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton a solymári körforgalomnál, illetve a Csepel-sziget útjain. Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé a Hárosi Duna-hídnál torpan meg a kocsisor, negyed óra az átjutási idő.

Lezárások, terelések

- Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 17-es és a 28-as km közötti terelést átépítették. A tehergépjárműveket a leálló sávra terelik, a személyforgalom továbbra is az ellenkező oldalon a belső sávon halad.

- A Dunakanyarban, lezárták a 12-es főutat Zebegény határában a 17-es km-nél, amíg a korábbi heves záporok és zivatarok okozta károkat helyre nem állítják. A 7,5 tonnánál könnyebb járművek Márianosztra felé kerülhetnek, 2,8 m magassági korlátozás figyelembevételével. A 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek a 2-es főúton Hontig, a 12-es főúton pedig csak Zebegényig közlekedhetnek! A főúttal párhuzamos kerékpárutat is lezárták, Zebegény a Kóspallag-Márianosztra útvonalon érhető el, ami csak gyakorlott kerékpárosoknak javasolt.

A "MAHART Passnave" rendszeres hajójáratokat indít a közlekedési nehézségek csökkentésére. A hajók Nagymaros-Zebegény-Nagymaros útvonalon szállítják az utasokat a MÁV menetrendjéhez igazodóan.

- A Tisza felső szakaszán, a magas vízállás és a levonuló uszadék miatt sorra állnak le a kompok. Így nem üzemel a Tiszadob és Tiszalúc közötti komp és a pontonhíd. Szintén szünetel az átkelés Tiszacsege és Ároktő között, valamint Tiszadorogma és Egyek között!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.